Menu

Ce inseamna bilet combinat la superbet

Ce inseamna bilet combinat la superbet

In lumea pariurilor exista un tip de cote care devin jocul preferat al italienilor: vorbim de pariuri combinate. Dar ce sunt pariurile combo? In acest ghid, va vom explica si va vom oferi sfaturi despre cum sa le jucati direct pe superbet.

In lumea pariurilor exista un tip de cote care devin favorit printre pariori: vorbim de pariuri combo. Dar ce sunt pariurile combo? In acest ghid, va vom explica si va vom oferi sfaturi despre cum sa le jucati.

Pariuri combinate in oferta superbet

Deci, ce este pariul combo? Poate ca si tu ai dat peste reclamele obisnuite de pe web, cum ar fi predictii acca sau Sfaturi pentru cote mari si ai devenit curios. Sa mergem sa vedem semnificatia pariurilor combinate. Combo-urile sunt pariuri care combina doua sau mai multe tipuri de cote intr-un singur pariu. Acesta este un tip de pariere relativ dificil, dar cotele pariurilor combinate sunt de obicei foarte atractive. De obicei spunem de ce, in unele tipuri de combo-uri, cotele pot fi si mici, dar in acest caz probabilitatea de a câstiga pariul creste. De asemenea, cu pronosticul de pariu sansele sunt mai mari. Sa vedem care sunt principalele tipuri de combo-uri.

Vi s-a intâmplat sa cititi pariul 1 + Gol, in acest caz vorbim de combo gg ng, adica un pariu care combina cota 1X2 cu cota goal no goal sau GG/NG, dând nastere la sase rezultate posibile. Retineti ca, pentru ca pariul sa aiba succes, ambele rezultate trebuie sa fie câstigatoare, asa ca in cazul cotelor pe care le-am luat in considerare, 1 + Gol, rezultatele utile vor fi 2-1, 3-1, 3-2 etc. In general, orice rezultat care prevede o victorie pentru echipa gazda si cel putin un gol pentru ambele echipe. In mod similar, combo-urile de pariere sub-over functioneaza, combo de pariuri 1 si 2+ sau combo de pariuri 1 si 3+. Exista, de asemenea, pariuri combo multigoal, care prezic rezultatul 1X2 si multigoal, adica numarul total de goluri in meci in anumite intervale.

Pariuri combinate la superbet, cele mai convenabile

Combo-urile de pariuri pot fi convenabile fie pentru cote, fie pentru probabilitatea de a le lua. Pariurile combinate marcatoare apartin primei categorii. Este o cota care prezice rezultatul 1X2 al meciului si un marker (sau primul marker al meciului). Probabilitatea de a lua aceste tipuri de pariuri nu este mare, dar profitul in caz de câstig poate fi foarte substantial. Al doilea tip, insa, include pariuri combo cu dubla sansa, numite si pariuri combo dc. Este un pariu combo de fotbal excelent, de fapt va permite sa combinati cotele 1X, X2 si 12 cu alte cote, cum ar fi sub peste, gol fara gol si multigoal. De obicei, sansele nu sunt foarte mari, cu exceptia combinatiilor de goluri, dar nu sunt atât de greu de câstigat. Evident, este intotdeauna mai bine sa faceti pariuri simple, decât mai multe, chiar mai mult cu cotele combobet. De asemenea, luati in considerare crearea unui sistem de pariere combinate pentru a reduce sansa de a face o greseala.

Calculator de pariuri combinate la superbet

Capacitatea de a calcula cât se intoarce un pariu pentru orice miza data este unul dintre elementele de baza ale pariurilor. Un pariu poate fi impartit in doua elemente; Miza – cât riscati si Plata – rentabilitatea potentiala, inclusiv miza. Utilizati acest calculator pentru o explicatie simplificatoare pentru combobet.

Știri relevante