Menu

Ce inseamna bonus potential superbet

Ce inseamna bonus potential superbet

Bineinteles, nu exista un bonus de bun venit dublu care implica un pariu gratuit care este urmat de un bonus egal la prima depunere. Cu aceste tipuri de bonusuri duble, obtineti cu adevarat tot ce este mai bun din ambele lumi.

Daca sunteti un vanator de bonusuri care cauta cele mai bune site-uri de pariuri cu bonus de bun venit, aruncati o privire la cele doua enumerate mai jos:

Cel mai bun site de pariuri cu bonus de bun venit. Superbet ocupa locul numarul unu pentru cel mai bun site de pariuri cu bonus de bun venit din Romania.

Ei ofera tuturor utilizatorilor noi un pariu gratuit de 50 Ron a doua zi dupa ce s-au inscris. Nu trebuie urmat niciun proces pentru a primi pariul gratuit, tot ce trebuie facut este inregistrarea.

Mai mult, acesta nu este doar un singur pariu gratuit pe care il puteti juca o singura data, ci mai degraba o suma bonus cu care puteti face mai multe pariuri mai mici.

Odata ce utilizatorii au jucat prin pariul gratuit, Superbet ofera cel mai bine potrivit bonus pentru prima depunere din tara, 200% pana la 1000 ron.

Lucruri la care sa fii atent intr-un bonus de bun venit

  1. Cerinte de pariere

Cerintele de pariere au fost deja mentionate pe aceasta pagina, dar ca o reimprospatare rapida, acestea sunt reguli stabilite de site-urile de pariuri cu bonus de bun venit care se aplica retragerii bonusului.

Daca nu ar exista cerinte de pariere, oamenii ar putea sa depuna o anumita suma si sa retraga pana la dublarea sau tripla suma pe care o depun.

Cerintele de pariere sunt totusi un lucru important de retinut atunci cand ne uitam la bonusuri. 2 lucruri la care trebuie jucate cu mare atentie sunt

  • Cote minime – cote minime pentru a indeplini cerintele
  • Cifra de afaceri – de cate ori trebuie sa jucati valoarea bonusului

Cu cat cotele sunt mai mici si cu cat cifra de afaceri este mai mica, cu atat va fi mai usor sa va retrageti bonusul.

  1. Procentul bonus

Procentajul bonusului se refera in principal la site-urile de pariuri cu bonus de bun venit care ofera bonusuri egale la prima depunere.

Procentul de bonus este procentul cu care site-ul de pariuri este dispus sa egaleze prima dvs. depunere.

In exemplul de mai sus, ar fi 200%.

Cu cat este mai mare procentul de bonus, cu atat veti primi mai multi bani de pe site-ul de pariuri cu bonus de bun venit.

  1. Suma maxima de bonus

Suma maxima a bonusului se refera la suma maxima pe care site-urile de pariuri cu bonus de bun venit o vor plati intr-un bonus de prima depunere egal.

Suma maxima de bonus aici este de 2000 ron. Aceasta inseamna ca, daca prima ta depunere a fost de 3000 lei, Sportingbet s-ar egala doar cu 2000 lei, ceea ce te-ar lasa cu 5000 lei cu care sa pariezi.

Cu cat este mai mare suma maxima a bonusului, cu atat veti primi mai multi bani inapoi pentru primele depozite mari.

Știri relevante