Menu

Ce inseamna bt la casa pariurilor

Ce inseamna bt la casa pariurilor

Bt la casa pariurilor bancar este o metoda sigura pentru a va finanta contul de jocuri de noroc printr-un Bt la casa pariurilor bancar direct. Depozitele prin Bt la casa pariurilor bancar nu aplica nicio taxa sau taxe ascunse.

Pentru a Bt la casa pariurilor fonduri, faceti clic pe depozitul selectat Bt la casa pariurilor bancar din lista metodelor de plata disponibile. Puneti suma dorita și apasati „FACE DEPOSIT”.

Acum va trebui sa efectuati manual un Bt la casa pariurilor bancar direct în contul nostru bancar. Toate detaliile vor fi furnizate și tot ce va trebui sa faceti este sa efectuati plata.

Asigurati-va ca informatiile introduse sunt 100% corecte, informatiile defecte ar putea duce la o plata eșuata. Dupa efectuarea platii, apasati „CONFIRMATI PLATA”

Dupa ce primim plata, care poate dura pâna la 48 de ore, vom procesa depozitul pentru a va finanta contul.

Aceasta este o metoda rapida și sigura de finantare a contului  printr-un eWallet. EWalletul dvs. poate fi finantat printr-un card de credit / debit, bancare online instant sau Bt la casa pariurilor bancar.

Pentru a Bt la casa pariurilora fonduri în contul dvs., faceti clic pe Depozit și selectati Skrill din lista metodelor de plata disponibile. Introduceti valoarea depozitului și faceti clic pe Efectuare depunere

Apoi veti fi directionat catre site-ul web Skrill, unde va trebui sa va conectati la contul dvs. și sa confirmati plata.

Daca alegeti sa efectuati retragile si depunerile prin BT va spunem ca este cea mai buna optiune ca entitate bancara ce nu impune restricii pariorilor ce-o utilizeaza ca metoda de plata.

Știri relevante