Menu

Ce înseamnă bun venit la sportingbet

Ce inseamna bun venit la sportingbet

Pariurile sportive sunt baza casei de pariuri Sportingbet

Sporting Bet este un site care se axează preponderant pe pariurile sportive. Oferta este destul de bogată, însumând un număr de aproximativ 30 de ramuri sportive.] n plus, site-ul oferă şi posibilitatea de a paria la un cazinou online, în cadrul căruia se găsesc jocuri de sloturi de toate stilurile, pentru toate gusturile.

Atât în cazul pariurilor sportive, cât şi în cazul cazinoului online, se acordă un bonus de bun venit, în cazul înregistrării unui cont nou, bonus care are însă limite diferite, limită pentru cazinou fiind cea mai ridicată.

Totuşi, pentru a beneficia de un bonus generos, bonus care este de 700 de RON, trebuie depus primul buget de joc, astfel putând primi dublul acestuia, anume până la 700 de RON.

Pe lângă acest bonus de bun venit, SPORTING BET mai oferă şi un pariu gratuit de până la 25 RON în fiecare zi, singura condiţie care trebuie îndeplinită pentru acordarea acestui pariu gratuity, fiind plasarea a cât mai multor pariuri cu o cotă minimă de 2, 5.

Ce alte bonusuri ne oferă Sportingbet

Alte bonusuri acordate de SPORTING BET ar mai fi şi câştigarea în fiecare săptămână a unor premii în bani sau sub forma de pariuri gratuite, dacă pronosticaţi correct cât mai multe meciuri din cele 12 evenimente incluse în această categorie.

SPORTING BET a introdus un nou bonus pentru prima depunere:100% în limita a 200 RON. Acesta se acordă la efectuarea unui deposit, cee ace înseamnă că la depunerea a 200 RON, vă puteţi juca, cu 400 RON.

Există şi o alternatriva la bonusul de bun venit. Astfel, la un anumit meci de fotbal, ales de agenţie, se poate plasa un prim pariu la o cotă de 10, 00, în loc de 1, 50. Pentru acest tip de pariu se poate aplica o singură dată.

La SPORTING BET, există o singură promoţie, şi anume FREEBET MANIA. Pentru a beneficia de această promoţie, trebuie plasate pe SPORTING BET cât mai multe pariuri multiple cu 2 sau mai multe selecii (fiecare selecţie la cote de minim 1, 50). Cu cât se pariază mai mult, cu atât valoarea pariului gratuit primit este mai mare.

 

Știri relevante