Menu

Ce inseamna bun venit la sportingbet

Ce inseamna bun venit la sportingbet

Sporting Bet este un site care se axeaza preponderant pe pariurile sportive. Oferta este destul de bogata, insumand un numar de aproximativ 30 de ramuri sportive. ]n plus, site-ul ofera si posibilitatea de a paria la un cazinou online, in cadrul caruia se gasesc jocuri de sloturi de toate stilurile, pentru toate gusturile.

Atat in cazul pariurilor sportive, cat si in cazul cazinoului online, se acorda un bonus de bun venit, in cazul inregistrarii unui cont nou, bonus care are insa limite diferite, limita pentru cazinou fiind cea mai ridicata.

Totusi, pentru a beneficia de un bonus generos, bonus care este de 700 de RON, trebuie depus primul buget de joc, astfel putand primi dublul acestuia, anume pana la 700 de RON.

Pe langa acest bonus de bun venit, SPORTING BET mai ofera si un pariu gratuit de pana la 25 RON in fiecare zi, singura conditie care trebuie indeplinita pentru acordarea acestui pariu gratuity, fiind plasarea a cat mai multor pariuri cu o cota minima de 2, 5.

Alte bonusuri acordate de SPORTING BET ar mai fi si castigarea in fiecare saptamana a unor premii in bani sau sub forma de pariuri gratuite, daca pronosticati correct cat mai multe meciuri din cele 12 evenimente incluse in aceasta categorie.

SPORTING BET a introdus un nou bonus pentru prima depunere:100% in limita a 200 RON. Acesta se acorda la efectuarea unui deposit, cee ace inseamna ca la depunerea a 200 RON, va puteti juca, cu 400 RON.

Exista si o alternatriva la bonusul de bun venit. Astfel, la un anumit meci de fotbal, ales de agentie, se poate plasa un prim pariu la o cota de 10, 00, in loc de 1, 50. Pentru acest tip de pariu se poate aplica o singura data.

La SPORTING BET, exista o singura promotie, si anume FREEBET MANIA. Pentru a beneficia de aceasta promotie, trebuie plasate pe SPORTING BET cat mai multe pariuri multiple cu 2 sau mai multe selecii ( fiecare selectie la cote de minim 1, 50 ). Cu cat se pariaza mai mult, cu atat valoarea pariului gratuit primit este mai mare.

Știri relevante