Menu

Ce inseamna combinat la superbet pe fotbal

Ce inseamna combinat la superbet pe fotbal

Pariuri la superbetle superbet multiple si combinate sunt printre cele mai dificile dintre toate pariuri la superbetle superbet la fotbal de facut corect. Inseamna asta ca ar trebui sa le ignori? Nu!

Multi asa-numiti „experti” sugereaza ca ar trebui sa evitati aceste pariuri la superbet, dar acesta este un sfat teribil in opinia noastra. Pot fi foarte profitabile daca sunt folosite corect.

Cel mai popular pariu de acest tip este dubla. Cunoscut si sub denumirea de acumulator, acesta este un pariu care ar trebui sa fie in arsenalul fiecarui parior de fotbal. De ce? Din cauza posibilelor plati.

Este putin probabil sa castigi acumulatori si pariuri la superbet in mod regulat, dar chiar nu trebuie sa faci. Randamentele sunt atat de bune incat puteti obtine in continuare un profit general cu o rata de castig destul de scazuta. Este chiar posibil sa castigi sume de bani care schimba viata din mize mici.

Acest articol va va invata tot ce trebuie sa stiti despre cum functioneaza acumulatorii si dubla-urile de fotbal. Acoperim, de asemenea, unele dintre celelalte pariuri la superbet multiple si combinate care pot fi folosite in fotbal. Acestea includ pariuri la superbet progresive, pariuri la superbet complete, scoruri si castiguri.

Primul punct de facut aici este despre cuvintele „acumulator” si „dubla”. Ambele cuvinte se refera la exact acelasi tip de pariu; sunt doar folosite in diferite parti ale lumii. Dubla este folosit mai ales in America de Nord, in timp ce acumulatorul este folosit in majoritatea celorlalte regiuni.

Cu acest punct explicat, sa aruncam o privire la modul in care functioneaza acest pariu. Este de fapt foarte simplu. Un acumulator sau dubla combina pur si simplu doua sau mai multe selectii intr-un singur pariu. Practic, este doar pariarea pe mai multe rezultate simultan.

Trebuie totusi sa obtineti fiecare selectie corecta pentru a castiga, ceea ce face ca aceste pariuri la superbet sa fie atat de dificile.

Puteti include aproape orice selectie intr-un acumulator sau dubla de fotbal. De obicei, totusi, majoritatea oamenilor folosesc aceste pariuri la superbet pentru a paria pe rezultatul mai multor jocuri.

Acesta este in cele din urma motivul pentru care acumulatorii si dubla-urile sunt o optiune atat de atractiva. Puteti castiga SEMNIFICAT mai multi bani decat daca va acoperiti selectiile in pariuri la superbet separate. Dezavantajul, desigur, este ca trebuie sa-ti faci toate selectiile corect.

Unii oameni cred ca dezavantajele acestor pariuri la superbet depasesc cu mult avantajele randamentelor mai mari. De aceea, acumulatorii si dubla-urile sunt adesea denumite „pariuri la superbet sucker”.

Dupa cum am spus la inceputul acestui articol, nu suntem deloc de acord cu acest punct de vedere. Tot ceea ce faci cu aceste pariuri la superbet este sa-ti asumi un risc mai mare in schimbul unor recompense potentiale mai mari. Cu conditia sa analizezi corect riscul versus recompensa, nu esti deloc un prost.

Cu toate acestea, este important sa obtineti echilibrul corect cu aceste pariuri la superbet. Datorita modului in care sunt calculate sansele, poate fi tentant sa includeti o multime de selectii si sa urmariti niste plati cu adevarat mari.

Totusi, aceasta nu este cea mai buna abordare, deoarece acumulatorii si dubla-urile devin exponential mai greu de castigat pe masura ce se adauga mai multe selectii.

Un acumulator cu 20 de selectii ar putea parea o idee buna, deoarece castigul potential este probabil enorm. Totusi, exista foarte putine sanse de a obtine atat de multe selectii intr-o singura lovitura. Deci, este mai bine sa alegeti un numar mai mic de selectii unde exista sanse realiste de castig. Cotele vor fi inca destul de mari, asa cum am demonstrat deja.

Acesta este cu adevarat tot ce trebuie sa stiti despre acumulatorii si dublas de fotbal. Puteti plasa aceste pariuri la superbet pe orice casa de pariuri la superbet sportive, casa de pariuri la superbet sau site de pariuri la superbet. De obicei, veti putea include tot felul de selectii diferite, asa ca nu va limitati doar la a paria pe rezultate cu norma intreaga.

Știri relevante