Menu

Ce înseamnă combinat la superbet

Ce inseamna combinat la superbet
Pariurile combinate de la superbet sunt un tip de pariere care permite puntorilor să plaseze o serie de pariuri pe un singur pariu.

Ce forme de pariuri combinate avem la superbet

Există câteva forme diferite de multiple (mai multe pe cele de mai târziu), dar cea mai simplă este acumulatorul umil sau acca. Pentru un pariu combinat la superbet pentru a avea succes, toate rezultatele trebuie să iasă – în cazul în care chiar şi un pariu nu reuşeşte să câştige, atunci întregul pariu va fi pierdut şi vei fi pierdut miza.

Motivul pentru care pariurile combinate la superbet sunt atât de populare este faptul că le permite jucătorilor să obţină un randament mai mare dintr-o serie de rezultate, decât să obţină un pariu cu cote mici pe un singur rezultat. De exemplu, în loc să plasaţi trei pariuri în fiecare seară, plasaţi un acumulator de trei ori care are şanse de 4 ori mai mare.

Limitele de pariere la selectiile combinate superbet

Suma de pariuri pe care o poţi avea pe pariurile combinate de la superbet este destul de nelimitată. Cu cât includeţi mai multe pariuri, cu atât vor fi mai mari şansele, dar, cu atât mai puţin probabil, pariul se va dovedi câştigător. Multiplele pot include cel puţin două pariuri diferite (duble) şi se pot întinde până la 15 sau chiar mai multe. Trei pariuri pentru multiplul dvs. sunt cunoscute ca un trebil, în timp ce patru sau mai multe pariuri sunt cunoscute pur şi simplu ca acumulator. Pariurile pot fi, de asemenea, cunoscut sub numele de pliuri; deci 5 pariuri poate fi cunoscute sub numele de 5 ori, 6 pariuri 6 ori şi aşa mai departe.

Știri relevante