Menu

Ce inseamna combinat la superbet

Ce inseamna combinat la superbet

Pariurile combinate de la superbet sunt un tip de pariere care permite puntorilor sa plaseze o serie de pariuri pe un singur pariu. Exista cateva forme diferite de multiple (mai multe pe cele de mai tarziu), dar cea mai simpla este acumulatorul umil sau acca. Pentru un pariu combinat la superbet pentru a avea succes, toate rezultatele trebuie sa iasa – in cazul in care chiar si un pariu nu reuseste sa castige, atunci intregul pariu va fi pierdut si vei fi pierdut miza.

Motivul pentru care pariurile combinate la superbet sunt atat de populare este faptul ca le permite jucatorilor sa obtina un randament mai mare dintr-o serie de rezultate, decat sa obtina un pariu cu cote mici pe un singur rezultat. De exemplu, in loc sa plasati trei pariuri in fiecare seara, plasati un acumulator de trei ori care are sanse de 4 ori mai mare.

Suma de pariuri pe care o poti avea pe pariurile combinate de la superbet este destul de nelimitata. Cu cat includeti mai multe pariuri, cu atat vor fi mai mari sansele, dar, cu atat mai putin probabil, pariul se va dovedi castigator. Multiplele pot include cel putin doua pariuri diferite (duble) si se pot intinde pana la 15 sau chiar mai multe. Trei pariuri pentru multiplul dvs. sunt cunoscute ca un trebil, in timp ce patru sau mai multe pariuri sunt cunoscute pur si simplu ca acumulator. Pariurile pot fi, de asemenea, cunoscut sub numele de pliuri; deci 5 pariuri poate fi cunoscute sub numele de 5 ori, 6 pariuri 6 ori si asa mai departe.

Știri relevante