Menu

Ce inseamna cont skrill pentru pariori si pariuri sportive

Ce inseamna cont skrill pentru pariori si pariuri sportive

Skrill este una dintre cele mai populare gateway-uri de plata care permite intreprinderilor sa-si serveasca clientii mai eficient in timp ce elimina orice griji cu privire la platile intarziate. Skrill opereaza cu intelegerea faptului ca in afacerile moderne, facilitarea corecta a clientilor este totul mai ales atunci cand vine vorba de transferul de bani si procesarea platilor.

Skrill face din procesarea platilor o sarcina foarte simpla. Ofera mai multe optiuni pentru plati, cum ar fi numerar, carti de credit si tranzactii prin e-mail. Utilizatorii trebuie doar sa se inscrie pe web si pot beneficia de serviciile oferite de platforma. Skrill permite utilizatorilor sa tinteasca publicul din intreaga lume prin capacitatea sa de a tranzactiona cu mai mult de 30 de monede din intreaga lume.

Skrill ofera cel mai inalt nivel de securitate si transparenta pentru fiecare tranzactie gestionata de sistem. Parolele si alte informatii critice sunt pastrate strict confidentiale pentru a preveni folosirea lor gresita de catre alte parti. Fiecare tranzactie catre si dintr-un cont este monitorizata cu o caracteristica de screening antifrauda, care adauga un alt nivel securitatii.

Pentru a accesa serviciile sale, utilizatorul trebuie doar sa deschida un cont pe site-ul web Skrill si ulterior toate sunt setate. Deoarece conturile de utilizator functioneaza si pe dispozitive mobile, tranzactiile pot fi, prin urmare, efectuate de aproape oriunde, oricand. In plus, Skrill le permite utilizatorilor sa retraga numerar de la bancomate.

O problema pe care Skrill o rezolva este tendinta clientilor potentiali pentru magazinele online sa abandoneze o achizitie din cauza lipsei mijloacelor de a plati instantaneu produsul. Skrill simplifica platile pentru cumparaturile online pentru cumparatorii sai online. Cu caracteristicile sale utile online, platforma este un instrument util pentru magazinele online si intreprinderile POS.

Aceasta aplicatie de transfer de bani poate fi folosita fie gratuit, fie la un pret foarte mic pentru diferite tipuri de tranzactii. Atata timp cat utilizatorul este activ, conectat in mod constant si efectuand o tranzactie cel putin o data in fiecare an, atunci nu va fi taxat pentru serviciu. Insa conturile inactive vor trebui sa plateasca o taxa de 3 EUR in fiecare luna, care va fi preluata din fondul contului.

Știri relevante