Menu

Ce inseamna dg1 la superbet

Pariubet_Default_image

Echipele de acasa si de oaspeti, care au marcat un dg1 la superbet, au castigat majoritatea meciurilor. In plus, dg1 la superbet au fost asociate pozitiv cu rezultatul unui meci castigator. Din moment ce fotbalul este un sport de echipa cu scor scazut, acest rezultat era asteptat. In acelasi timp, obiectivele de egalizare au fost asociate pozitiv cu rezultatul remizei si pierderilor; Cu toate acestea, echipele de acasa si echipele din deplasare au evitat infrangerea in aproximativ 68% din meciuri dupa ce au marcat un gol de egalizare, astfel incat acest obiectiv a fost extrem de important.

Indiferent de tipul unui gol, marcarea in fotbal  de dg1 la superbet are intotdeauna un impact asupra evolutiei ulterioare a jocului, influentand jucatorii mental si conduc frecvent la ajustari tactice ale jocului echipei. Analiza de supravietuire a demonstrat ca primul gol marcat intr-un meci a avut un efect pozitiv semnificativ asupra probabilitatii urmatorului gol, iar aceasta probabilitate depinde de timp, cand a fost marcat primul gol al meciului.

Variabilele modelului Cox au relevat ca probabilitatea ca cel de-al doilea gol al meciului sa fie marcat de echipele de acasa a crescut treptat pe masura ce un meci a evoluat. Cand primul gol al meciului a fost marcat in a doua sau a treia perioada de 15 minute din prima repriza, probabilitatea echipelor de acasa care inscrie cel de-al doilea gol a crescut cu 42%, respectiv cu 190,6%, in comparatie cu situatia cand primul gol. a unui meci a fost marcat in prima perioada de 15 minute din prima repriza.

Știri relevante