Menu

Ce inseamna dnb1 la superbet

Ce inseamna dnb1 la superbet

Probabil ca cititi acest lucru pentru ca ati vazut piata de pariuri „draw no bet” intr-un pariuri sportive sau intr-un articol undeva si va intrebati ce inseamna exact. Va vom explica cu placere tot ce trebuie sa stiti despre piata de pariuri, cum ar fi unde este folosit si ce inseamna. Va vom oferi si cateva exemple, pentru a le intelege mai bine.

Draw no bet suna complicat daca nu ai idee ce inseamna, dar adevarul este ca este simplu. Piata de pariuri devine destul de populara in randul pariorilor care prefera sa nu-si asume riscuri atunci cand pariaza. Draw no bet va permite sa pariati fie pe rezultatul „acasa” sau „deplasare” pe pietele cu trei directii.

Probabil va intrebati ce se intampla cu cel de-al treilea rezultat posibil, ei bine, posibilitatea de „remiza” este eliminata. Aceasta inseamna ca, daca are loc o egalitate sau numita si „egalitate”, miza dvs. va fi returnata in intregime. Cand plasati aceste tipuri de pariuri, nu ar trebui sa va asteptati la cote mari. Cel mai probabil, va avea cote scazute din cauza tipului de piata de pariuri si pentru ca are mai putin risc pentru clienti. De aceea, de obicei, pietele de pariuri precum draw no bet si sansa dubla au cote mai slabe decat castigatorul meciului sau scorul corect, de exemplu.

Retineti ca nu toate casele de pariuri ofera aceasta optiune de pariere pentru diferitele sporturi, in principal pentru ca sporturi precum Baschetul si Tenisul nu se pot termina la egalitate (pentru ca se adauga mai mult timp sau este instituita o regula unica, cum ar fi departajarea in Tenis). ), astfel incat aceasta lasa optiunea de pariere doar pentru anumite sporturi, cum ar fi fotbalul. Unele case de pariuri ar putea oferi optiunea de tragere fara pariuri pentru prima si a doua jumatate a meciurilor, pe langa piata de meciuri cu norma intreaga. Va vom oferi mai jos cateva exemple in diferite sporturi.

Casele de pariuri nu pot oferi pariuri la egalitate fara pariuri pe toate sporturile, deoarece nu toate sporturile se termina la egalitate. Cele mai populare exemple de sporturi care se pot termina la egalitate/ egalitate sunt cricketul si fotbalul.

Retineti ca unele dintre aceste sporturi au reguli specifice, astfel incat meciul sa nu fie prea lung, asa cum regula departajarea in tenis. Acest lucru asigura in mare parte ca meciul nu se va incheia la egalitate si de aceea nu vedeti selectia pietei „draw no bet” pe Tenis sau Sumo (unde meciurile sunt de obicei reprogramate, pierdute sau sunt adaugate mai multe pauze daca un are loc extragerea).

Știri relevante