Menu

Ce inseamna doar victorie la stanleybet

A castiga doar victorie la stanleybet inseamna a prezice ca o echipa specifica va castiga intr-una dintre reprize, fie in prima jumatate, fie in a doua repriza.

Acasa pentru a castiga doar victorie la stanleybet(DA): Se prezice ca echipa gazda va castiga intr-una dintre reprize.

Acasa pentru a castiga doar victorie la stanleybet(NU): Se prezice ca echipa gazda nu va castiga in niciuna dintre reprize. La fel se spune ca echipa gazda va pierde sau va atrage in ambele reprize.

Acest tip de predicție de fotbal se afla in categoria acasa si in deplasare. Sensul acestui rezultat este simplu si explicativ de sine; Acasa castiga fie jumatate (Da). inseamna pur si simplu ca echipa gazda va depasi echipa in deplasare, fie in prima repriza, fie in a doua jumatate a meciului. Pentru a castiga acest pariu, echipa gazda trebuie sa depaseasca echipa din deplasare intr-una dintre jumatațile meciului. Pontul de pariu va fi o pierdere daca echipa gazda nu reuseste sa depaseasca echipa din deplasare in prima repriza sau in a doua jumatate a meciului.

Unele cupoane de pariuri de fotbal pot parea la prima vedere pentru a fi foarte confuze, cu toate acestea sunt sigur ca, de indata ce iți dai cu capul in jurul modului in care funcționeaza fiecare dintre ele si cum au fost concepute, vei gasi multe dintre ele. a paria pe.

Știri relevante