Menu

Ce înseamnă dp1 la fortuna

Ce inseamna dp1 la fortuna

Fortuna a creeat pariuri speciale pe meciurile de cupe europene

Este un pariu special al celor de la Fortuna care se aplică în cazul meciurilor disputate în sistem eliminatoriu sau în dubla mansa şi se traduce prin faptul că echipa considerată gazda-in cazul meciurilor jucate în sistem eleiminatoriu-se califica mai departe.

Cota acestui pariu poate să fie mai mare-daca echipa gazda sau considerată gazda are cota mare şi invers.  Dacă acea echipa are cota mai mică, atunci şi cota pentru DP1 este mai mică.

Logo Fortuna

500 Lei Bonus la Prima Depunere

DP1 se foloseste in turneele eliminatorii prezente in oferta Fortuna

Este un pariu care este întâlnit doar în cazul meciurilor jucate în cupe-nationale sau europene-sistem eleiminatoriu.  Nu contează că meciul se joacă într-o singură mansa sau în mansa dubla.

Acest tip de pariu este întâlnit nu numai în cazul meciurilor de fotbal. El se poate găsi şi în cazul altor sporturi, dar, la fel, când este vorba de competiţii care se desfăşoară în sistem eleiminatoriu.

Dacă meciul se disputa în dubla mansa, cota pentru DP1 este setată la o anumită valoare.  Această valoare potae fi schimbată în funcţie de rezultatul din prima mansa. De aceea, dacă vreţi să pariaţi un meci folosind acest tip de pariu, este indicat să plasatipariul înainte de prima mansa, pentru ca, exista posibilitaea ca, cota să scadă mult şi atunci nu ar mai fi aşa de rentabila plasarea pariului cu o cota mai mică.

Știri relevante