Menu

Ce inseamna dp1 la fortuna

Ce inseamna dp1 la fortuna

Este un pariu special al celor de la Fortuna care se aplica in cazul meciurilor disputate in sistem eliminatoriu sau in dubla mansa si se traduce prin faptul ca echipa considerata gazda-in cazul meciurilor jucate in sistem eleiminatoriu-se califica mai departe.

Cota acestui pariu poate sa fie mai mare-daca echipa gazda sau considerata gazda are cota mare si invers.  Daca acea echipa are cota mai mica, atunci si cota pentru DP1 este mai mica.

Logo Fortuna

500 Lei Bonus la Prima Depunere

Este un pariu care este intalnit doar in cazul meciurilor jucate in cupe-nationale sau europene-sistem eleiminatoriu.  Nu conteaza ca meciul se joaca intr-o singura mansa sau in mansa dubla.

Acest tip de pariu este intalnit nu numai in cazul meciurilor de fotbal. El se poate gasi si in cazul altor sporturi, dar, la fel, cand este vorba de competitii care se desfasoara in sistem eleiminatoriu.

Daca meciul se disputa in dubla mansa, cota pentru DP1 este setata la o anumita valoare.  Aceasta valoare potae fi schimbata in functie de rezultatul din prima mansa. De aceea, daca vreti sa pariati un meci folosind acest tip de pariu, este indicat sa plasatipariul inainte de prima mansa, pentru ca, exista posibilitaea ca, cota sa scada mult si atunci nu ar mai fi asa de rentabila plasarea pariului cu o cota mai mica.

Știri relevante