Menu

Ce înseamnă dro1 la public win

Ce inseamna dro1 la public win

Publicwin are pariuri specifice pe repriza secunda

Cel mai bun pariu este întotdeauna cel pe care crezi că l-ai fi plasat după meci, nu? Dar acest lucru este imposibil pe public win, cu excepţia cazului în care aţi inventat o maşină a timpului … Singura modalitate de a experimenta acest lucru este prin plasarea pariurilor pe echipa a doua să marcheze un go în a doua jumătate. Luaţi note în prima jumătate, vedeţi ce se întâmplă şi puteţi plasa un pariu valoros la public win, de obicei la cote crescute decât cele existente pe piaţa pre-joc. Decidand acest lucru, sunteţi înarmaţi cu doua arme puternice, obligate să vă ofere profit pe termen lung din relaţia cu public wim.

Repriza secunda mai susceptibila pentru goluri

Prima armă este evidenţă: ai văzut deja jumătate din spectacol. Nu trebuie să ghiciţi lineup-urile de pornire sau să vă întrebaţi cum este vremea. Aveţi aceste informaţii în faţa dvs., împreună cu o mulţime de alte lucruri utile: Care echipa este mai agresivă, care sunt principalele tactici ale antrenorilor, cât de potriviţi şi creativi sunt jucatorii-cheie şi cum este arbitrul care direcţionează meciul.

A doua armă este mai interesantă: Şansele sunt afectate mai mult de alţi factori decât forţa şi motivaţia echipei. Indiferent de potenţialul ambelor echipe, de lovituri pe gol sau de jocul ofensiv şi defensiv general, cotele se adaptează cifrelor numărabile, cum ar fi scorul curent şi timpul. Aceasta situaţie creează multe şanse pentru pariuri valoroase.

Știri relevante