Menu

Ce inseamna e1 la superbet

Ce inseamna e1 la superbet

Pariu e1 sau castiga cu un gol din oferta superbet la un meci bun, cand favoritul intalneste o echipa care se poate apara. Intr-o astfel de situatie apare adesea un minim de victorie, iar aceasta rata + va ofera o plasa de siguranta in caz de egalitate. Este bine, daca echipa in care clasa superioara doreste sa castige putin sange intr-o astfel de situatie, de multe ori dupa ce se marcheaza un punct pentru a incepe jocul de uscare.

Un bun exemplu al utilizarii eficiente a mizelor cu pariul e1 de superbet este al castigarii cu un singur gol a devenit faza grupelor din Euro 2016, unde aceasta rata cu un factor de 1,7-2,0 a jucat in 15 cazuri in primele 20 de partide, deoarece pe teren a avut loc o lupta apriga, fara prea multe avantaje de ambele parti. Mai departe, cand a venit momentul meciurilor decisive, echipa a inceput sa isi asume riscuri si a aparut adesea victoria cu 2 sau mai multe goluri.

Pariul e1 de la superbet este potrivit pentru runda de grup a marilor turnee, echipe nationale, Liga Campionilor, Europa League, unde favoritul are dreptul sa greseasca si dorinta constanta de a invinge o forta mica. De asemenea, este relevant in joc, unde rezultatul probabil devine o remiza – principalul lucru pentru a alege directia in care sa asigure o victorie minima.

Știri relevante