Menu

Ce inseamna fortuna plus

Ce inseamna fortuna plus

Este o facilitate pusa la dispozitie de casa de pariuri Fortuna si nu este o promotie temporara, ci ea se gaseste in permanenta in oferta Fortuna.

Fortuna Plus este ceva simplu, pentru care nu trebuie facut ,mare lucru, ci doar pregatit biletul de pariuri. Aceasta promotie este foarte tentanta pentru jucatorii care prefer pariurile accumulator, deoarece este valabila doar pentru biletele cu multe evenimente pe ele.

Astfel, cu cat sunt mai multe meciuri pe bilet, cu atat sunt sanse mai mari de castig.

In fiecare zi, cele mai inportante meciuri ale zilei au cote marite, alaturi de 4, 7, respective 9 meciuri. Astfel, in functie de numarul de meciuri, aveti o cota mai buna la un meci. Singura conditie este ca fiecare meci de pe bilet sa aiba cota de 1. 10.

Evenimentele care fac parte din ofeta Fortuna Plus pot fi combinate cu alte evenimente pe bilet cu alta cota aleasa din Fortuna Plus.

Despre Fortuna Plus se mai poate spune ca pe un bilet poate fi o singura selectie de acest gen.  Pe un bilet Maxicombi poate fi o singura selectie de tipul Fortuna Plus, nu se poate combina cu multiplicatorul de cota 5 si 8, nici cu Meciul Zilei.  Optiunea de CashOut poate fi disponibila pe un bilet care are optiunea Fortuna Plus, in conditiile in care e oferita si acceptata de Fortuna.

Știri relevante