Menu

Ce înseamnă fortuna plus

Ce inseamna fortuna plus

Fortuna →Fortuna →

Fortuna pune in oferta facilitati pentru jucatori

Este o facilitate pusă la dispoziţie de casa de pariuri Fortuna şi nu este o promoţie temporară, ci ea se găseşte în permanenţă în oferta Fortuna.

Fortuna Plus este ceva simplu, pentru care nu trebuie făcut ,mare lucru, ci doar pregătit biletul de pariuri. Aceasta promoţie este foarte tentanta pentru jucătorii care prefer pariurile accumulator, deoarece este valabilă doar pentru bileţele cu multe evenimente pe ele.

Astfel, cu cât sunt mai multe meciuri pe bilet, cu atât sunt şanse mai mari de câştig.

În fiecare zi, cele mai inportante meciuri ale zilei au cote mărite, alături de 4, 7, respective 9 meciuri. Astfel, în funcţie de numărul de meciuri, aveţi o cotă mai bună la un meci. Singura condiţie este că fiecare meci de pe bilet să aibă cota de 1. 10.

Evenimentele care fac parte din ofeta Fortuna Plus pot fi combinate cu alte evenimente pe bilet cu alta cota aleasă din Fortuna Plus.

Despre Fortuna Plus se mai poate spune că pe un bilet poate fi o singura selecţie de acest gen.  Pe un bilet Maxicombi poate fi o singura selecţie de tipul Fortuna Plus, nu se poate combina cu multiplicatorul de cota 5 şi 8, nici cu Meciul Zilei.  Opţiunea de CashOut poate fi disponibilă pe un bilet care are opţiunea Fortuna Plus, în condiţiile în care e oferita şi acceptată de Fortuna.

Știri relevante