Menu

Ce înseamnă gg la superbet

Ce inseamna gg la superbet

GG un pariu dificil prezent in oferta superbet

Ambele echipe pentru a înscrie pariurile cresc rapid în popularitate pe superbet şi dacă nu i-aţi încercat niciodată, deoarece nu sunteţi sigur cum a funcţionat sau ce să faceţi, atunci citiţi mai departe – avem tot ce trebuie să ştiţi.

Cel mai bun lucru pentru a paria pe ambele echipe pentru a înscrie în oferta superbet este faptul că aproape întotdeauna menţine pariul în viaţă chiar până la sfârşitul jocului. Chiar şi un joc 0-0 aparent plictisitor poate scăpa de viaţa în ultimele minute şi astfel, din perspectiva divertismentului, obţineţi o valoare excelentă din pariu.

Este, de asemenea, grozav atunci când pe superbet nu vă deranjaţi prea mult rezultatul sau niciuna dintre echipele care joacă, deoarece puteţi să vă bucuraţi cu bucurie pentru ambele echipe, întrucât ambele punctări sunt tot ce contează pentru dvs.!

Orice scor de la 1-1 în sus este câştigător

Indiferent de momentul în care vin aceste goluri, goluri proprii, penalizări, timp de accidentare (dar nu timp suplimentar) – atâta timp cât niciuna dintre echipe nu a ajuns în câştig.

Aşa cum am menţionat, pe superbet, la începutul acestui articol, o echipă de ambele echipe pentru a înscrie pariul este un pariu că scorul final al unui meci (după 90 de minute) este 1-1 sau mai mare. Nu contează care este scorul sau cine a marcat golurile, atât timp cât ambele echipe au acumulat un gol, este câştigător.

Există o serie de alte pariuri conexe pe care le-ai adăugat de-a lungul anilor, inclusiv parierea pe ambele echipe care nu marchează (adică cel puţin o echipă care termină meciul cu zero goluri) şi se combină cu piaţa cotelor de meci. Mai jos puteţi găsi o derulare rapidă a diferitelor pariuri pe care le puteţi face.

Știri relevante