Menu

Ce inseamna gg la superbet

Ce inseamna gg la superbet

Ambele echipe pentru a inscrie pariurile cresc rapid in popularitate pe superbet si daca nu i-ati incercat niciodata, deoarece nu sunteti sigur cum a functionat sau ce sa faceti, atunci cititi mai departe – avem tot ce trebuie sa stiti.

Cel mai bun lucru pentru a paria pe ambele echipe pentru a inscrie in oferta superbet este faptul ca aproape intotdeauna mentine pariul in viata chiar pana la sfarsitul jocului. Chiar si un joc 0-0 aparent plictisitor poate scapa de viata in ultimele minute si astfel, din perspectiva divertismentului, obtineti o valoare excelenta din pariu.

Este, de asemenea, grozav atunci cand pe superbet nu va deranjati prea mult rezultatul sau niciuna dintre echipele care joaca, deoarece puteti sa va bucurati cu bucurie pentru ambele echipe, intrucat ambele punctari sunt tot ce conteaza pentru dvs.! Orice scor de la 1-1 in sus este castigator, indiferent de momentul in care vin aceste goluri, goluri proprii, penalizari, timp de accidentare (dar nu timp suplimentar) – atata timp cat niciuna dintre echipe nu a ajuns in castig.

Asa cum am mentionat, pe superbet, la inceputul acestui articol, o echipa de ambele echipe pentru a inscrie pariul este un pariu ca scorul final al unui meci (dupa 90 de minute) este 1-1 sau mai mare. Nu conteaza care este scorul sau cine a marcat golurile, atat timp cat ambele echipe au acumulat un gol, este castigator.

Exista o serie de alte pariuri conexe pe care le-ai adaugat de-a lungul anilor, inclusiv parierea pe ambele echipe care nu marcheaza (adica cel putin o echipa care termina meciul cu zero goluri) si se combina cu piata cotelor de meci. Mai jos puteti gasi o derulare rapida a diferitelor pariuri pe care le puteti face.

Știri relevante