Menu

Ce inseamna goluri asiatice superbet

Ce inseamna goluri asiatice superbet

Obiectivele totale ale handicapului asiatic pe superbet sunt similare cu pariurile over / under pe care le-am descris mai sus, dar inca difera destul de mult. Obiectivele totale ale handicapului asiatic din oferta suerbet nu se rezuma doar la ghicirea daca vor exista peste sau sub o anumita cantitate de goluri intr-un meci, deoarece veti putea, de asemenea, sa castigati jumatate din pariu.

Multi dintre voi care joaca la superbet, in timp ce cautati o alternativa la pariurile standard 1×2, ii aleg pe cei vizati de numarul de obiective. Deseori scrii in sectiunea de comentarii ca nu intelegi pe deplin metoda de calcul a liniilor de tinta asiatice (total asiatic). De aceea am decis sa explicam pas cu pas acest proces. Suntem siguri ca, dupa citirea acestui articol, nu veti mai avea o problema pentru a intelege liniile de tinta asiatice si metoda lor de calcul.

Regula extrasa din termenii superbet este foarte simpla – bineinteles daca intelegeti conceptul de linii de tinta asiatice. Cea mai mare problema pentru dvs. este handicapul asiatic trimestrial, de aceea vom explica in detaliu metoda de calculare a acestora. Sa incepem cu un exemplu: 1,25 gol in optiunea de meci. Atat pariul, cat si miza sunt, in acest caz, impartite in 2 sub-pariuri – unul Peste 1 si unul Peste 1,5. Pentru ca pariul sa castige (ambele sub-pariuri) trebuie sa existe cel putin 2 sau mai multe goluri intr-un meci. In cazul unui gol, jumatate din miza va este returnata (optiune peste 1 optiune), iar cealalta jumatate este pierduta (optiune peste 1,5). Fara goluri in meci inseamna ca s-a pierdut intregul pariu (ambele sub-pariuri).

Știri relevante