Menu

Ce inseamna h1 la superbet pe fotbal

Ce inseamna h1 la superbet pe fotbal

Pariurile cu handicap reprezinta o modalitate alternativa de a paria pe anumite evenimente. De exemplu, daca un sprinter profesionist de 100 m s-a aliniat impotriva unui tip mediu de pe strada, te-ai astepta ca sprinterul profesionist sa castige de fiecare data. Ar fi plictisitor sa pariezi si nu vei obține niciodata cote interesante. Ce zici daca ai da unui tip mediu un avans de 50 de metri? Asta ar face ca rezultatul cursei sa fie mai greu de prezis. Brusc, ar fi mai interesant sa pariezi.

Exact asa funcționeaza pariurile cu handicap. Oferiți efectiv unui rezultat un avantaj, iar celuilalt rezultat un dezavantaj pentru a face ceva pe care pariați mai uniform.

Pentru ce sport pot fi folosite handicapurile?

Desi fotbalul este cel mai popular sport pentru aplicarea handicapurilor, exista si alte sporturi care au adesea piețe de handicap, inclusiv:

  • Rugby – una dintre echipe va incepe cu un avantaj de puncte. Handicapul de puncte va fi mai mare din cauza naturii de punctaj mai mari a rugbyului.
  • Golf – multe case de pariuri va vor permite sa plasați handicapuri in rundele jucatorilor, de exemplu, +3 lovituri.
  • Tenis – handicapurile pot fi aplicate fie la seturi, fie la jocuri. Daca handicapul se aplica jocurilor, atunci toate jocurile din meci vor fi totalizate pentru a forma rezultatul, care ar putea sa nu fie neaparat acelasi cu castigatorul meciului.

Ce este pariul cu handicap asiatic?

Pariurile cu handicap asiatice sunt denumirea de pariuri cu handicap in special in fotbal. Numele a crescut din cauza popularitații masive a pariurilor cu handicap in Asia. Pariurile cu Handicap asiatic vor avea ca scop ca fiecare echipa sa aiba sanse egale de castig, astfel incat sa fie oferite cat mai aproape egale pentru fiecare echipa.

Pariurile cu handicap sunt o practica obisnuita in sporturile bazate pe puncte, cum ar fi fotbalul, rugby-ul, baschetul si tenisul, dar sunt utilizate frecvent si in evenimentele de curse, in special cursele de cai.

Pariurile cu handicap afecteaza modul in care sunt prezentate cotele si este important sa obțineți o ințelegere solida a acestui tip de pariuri pentru a putea interpreta acele cote si a plasa pariuri eficiente cu handicap.

Ce este pariurile cu handicap?

Cunoscut si sub denumirea de pariuri pe linie, spread, puncte sau handicap asiatic, pariul cu handicap este procesul prin care o casa de pariuri transforma un eveniment sportiv in care exista cote variate intr-un concurs de bani egal, oferind un avantaj sau un dezavantaj virtual anumitor concurenți pentru a uniformiza campul.

In sporturile bazate pe puncte, un concurs de bani uniform este de obicei creat prin simpla adaugare de puncte pe partea considerata a fi defavorizata.

De exemplu, daca Leeds United ar fi favoriți pentru a invinge Manchester United, casa de pariuri i-ar putea oferi lui Manchester United un avantaj cu handicap de 2-0.

Daca apoi pariezi cu handicap pe Leeds pentru a castiga, dar ei castiga doar jocul cu 1-0, vei pierde pariul, din cauza handicapului care a fost aplicat. Efectiv, in ochii casei de pariuri, Leeds a pierdut jocul cu 2-1.

Rețineți intotdeauna ca, in cazul pariurilor cu handicap, handicapul se aplica numai selecției pe care pariați.

In mod similar, daca ai plasat un pariu cu handicap pe Anglia vs Brazilia, iar casa de pariuri a stabilit handicapul la 3-0, pariul tau pe Anglia ar fi in continuare platit chiar daca Brazilia ar castiga jocul cu 2-0, asa cum in ochii casei de pariuri. Anglia ar fi castigat cu 3-2.

Știri relevante