Menu

Ce inseamna h2 la pariuri superbet

Ce inseamna h2 la pariuri superbet

Un semn plus sau minus si un numar fractionar sau intreg dintr-o singura sau doua cifre (pentru pariurile pe totalul la baschet) indica de obicei un pariu cu handicap.

Handicapul este un pariu pe victoria unei anumite echipe cu unele ajustari. La rezultatul final se adauga handicapul, iar daca rezultatul final este in favoarea echipei selectate, pariul castiga.

De exemplu, sa luam meciul de fotbal Manchester City – Sunderland. Daca jucatorul pariaza H1(-1.5), el va castiga daca Manchester City castiga meciul cu o diferenta de 2 sau mai multe goluri (2:0, 3:1, 3:0 si asa mai departe). Paritorul va pierde daca Manchester City castiga cu doar 1 gol sau nu reuseste sa castige deloc (1-0, 0-0, 1-2 etc.).

Acum luati in considerare meciul Real Madrid – Atletico Madrid. Miza este H2 (+1,5). Paritorul va castiga daca Atletico Madrid castiga, egaleaza sau pierde cu doar 1 gol. Pariul este pierdut daca Real Madrid castiga cu o diferenta de 2 sau mai multe goluri.

Particularitatea pariurilor cu handicap este ca casele de pariuri definesc orice competitie sportiva ca un concurs 50/50 de sanse egale, adaugand unul (de obicei cei defavorizati) un avantaj de puncte in detrimentul favoritilor clari ai meciului. Se poate spune ca in acest fel sansele pariorilor sunt oarecum egalate, ceea ce ii face sa se concentreze mai mult pe noroc decat pe priceperea si experienta echipei sportive.

Un handicap poate fi un numar intreg: (-1), (+1) si asa mai departe. Cu un astfel de pariu jucatorul poate obtine un profit daca, de exemplu, a pariat pe -1 pentru prima echipa, iar aceasta castiga cu o diferenta de un singur gol:

 • Un handicap poate fi fractionat: (-1,5), (-2,5), (+1,5), (+2,5) si asa mai departe. In acest caz, returul este posibil doar daca meciul este anulat.
 • De obicei, handicapurile pozitive sunt date unui defavorabil clar. In cazul in care un jucator a pariat pe victoria unui underdog cu handicap (+2,5), iar meciul s-a incheiat cu o victorie minima a favoritului, se poate spune ca pariul a castigat.
 • Handicap negativ, respectiv, este setat la favorit. Deci, daca un caper a facut un pariu cu un handicap negativ (-1,5), iar meciul s-a incheiat cu o victorie zdrobitoare a favoritei, pariul castiga.
 • Esenta handicapului zero este ca jucatorul va castiga daca echipa pe care a pariat castiga si va primi o rambursare daca meciul se termina la egalitate.
 • AH (+0,25) – pariul este castigat daca echipa ta castiga meciul. O remiza are ca rezultat o victorie de 50% din miza si un nul pentru restul acesteia. O pierdere a echipei tale inseamna ca pariul este pierdut.
 • AH (+0,50) – pariul este castigat daca echipa ta castiga sau egaleaza meciul. O pierdere a echipei tale inseamna ca pariul este pierdut.
 • AH (+0,75) – pariul este castigat daca echipa ta castiga sau egaleaza meciul. Un meci pierdut cu un gol are ca rezultat o pierdere de 50% din miza si anularea restului acesteia. Daca echipa ta pierde meciul cu o diferenta de doua sau mai multe goluri, pariul este pierdut.
 • AH (+1) – pariul este castigat daca echipa ta castiga sau egaleaza meciul. O pierdere cu exact un gol are ca rezultat un nul de 100% din miza. Pierderea cu doua sau mai multe goluri diferenta inseamna ca pariul este pierdut.
 • AH (+1.25) – pariul este castigat daca echipa ta castiga sau egaleaza meciul. O pierdere cu exact un gol are ca rezultat o victorie de 50% din miza si anularea restului acesteia. Pierderea cu doua sau mai multe goluri inseamna ca pariul este pierdut.
 • AH (+1.50) – pariul este castigat daca echipa ta castiga, egaleaza sau pierde meciul doar cu un gol. Pierderea cu doua sau mai multe goluri inseamna ca pariul este pierdut.
 • AH (+1.75) – pariul este castigat daca echipa ta castiga, egaleaza sau pierde meciul doar cu un gol. Pierderea cu doua goluri duce la pierderea a 50% din miza si anularea restului acesteia. Pierderea cu trei sau mai multe goluri inseamna ca pariul este pierdut.
 • AH (+2) – pariul este castigat daca echipa ta castiga, egaleaza sau pierde meciul cu exact un gol. Pierderea cu doua goluri are ca rezultat anularea intregii mize. Pierderea prin diferenta de trei sau mai multe goluri inseamna ca pariul este pierdut.
 • AH (+2.25) – pariul este castigat daca echipa ta castiga, egaleaza sau pierde meciul cu exact un gol. Pierderea cu doua goluri are ca rezultat o victorie de 50% din miza si anularea restului acesteia. Pierderea cu trei sau mai multe goluri inseamna ca pariul este pierdut.
 • AH (+2,5) – pariul este castigat daca echipa ta castiga, egaleaza sau pierde meciul cu unul sau doua goluri. Pierderea cu trei goluri inseamna ca pariul este pierdut.

Știri relevante