Ce inseamna h2 la superbet

Handicapurile asiatice la superbet de tip H2 sunt una dintre cele mai interesante forme de a paria pe fotbal, deoarece elimina asa-numita problema a egalurilor si fiecare actiune este calculata intr-o modalitate de alegere in doua sensuri. Pariorii neexperimentati adesea evita acest tip de carte de carte datorita complexitatii lor. Va asiguram, insa, ca nu este nimic de care sa va fie frica si utilizarea corecta a handicapurilor asiatice poate simplifica considerabil procesul de realizare cu succes a pariurilor.

Handicapurile asiatice la superbet, asa cum sugereaza si numele, isi urmaresc originile in Asia si la inceput a fost acea regiune unde au fost folosite in primul rand. Cu toate acestea, popularitatea lor a crescut continuu si in zilele noastre sunt oferite si de casele de pariuri europene si pariorii de top care le folosesc cu bucurie.

Motivul principal este ca, din cauza handicapurilor asiatice, casele de pariuri gen superbet pot impune o marja mai mare, iar sansele sunt semnificativ mai mari. Acest lucru se intampla pentru ca fiecare actiune este calculata intr-o maniera de alegere in doua sensuri, nu ca in cazul pariurilor clasice cu trei cai (nu mai exista optiune de tragere).

Handicapurile asiatice H2 permit, de asemenea, unuia sa faca un pariu castigator pentru un strain, de exemplu, din cauza optiunii AH (+2), precum si gasirea cotei (valoarea) ridicate pentru primul-runner absolut (de exemplu, a face un pariu AH (- 1.5) cu 1.80 cote in loc de „1” obisnuit cu cote 1.28).

Știri relevante