Menu

Ce înseamnă h2 la superbet

Ce inseamna h2 la superbet

Handicapurile asiatice la superbet de tip H2 sunt una dintre cele mai interesante forme de a paria pe fotbal

Deoarece elimină aşa-numita problemă a egalurilor şi fiecare acţiune este calculată într-o modalitate de alegere în două sensuri. Pariorii neexperimentaţi adesea evită acest tip de carte de carte datorită complexităţii lor. Vă asigurăm, însă, că nu este nimic de care să vă fie frică şi utilizarea corectă a handicapurilor asiatice poate simplifică considerabil procesul de realizare cu succes a pariurilor.

Handicapurile asiatice la superbet, aşa cum sugerează şi numele, îşi urmăresc originile în Asia şi la început a fost acea regiune unde au fost folosite în primul rând. Cu toate acestea, popularitatea lor a crescut continuu şi în zilele noastre sunt oferite şi de casele de pariuri europene şi pariorii de top care le folosesc cu bucurie.

Marja mai ridicata pe pariurile de tip handicap la superbet

Motivul principal este ca, din cauza handicapurilor asiatice, casele de pariuri gen superbet pot impune o marjă mai mare, iar şansele sunt semnificativ mai mari. Acest lucru se întâmplă pentru ca fiecare acţiune este calculată într-o manieră de alegere în două sensuri, nu ca în cazul pariurilor clasice cu trei căi (nu mai există opţiune de tragere).

Handicapurile asiatice H2 permit, de asemenea, unuia să facă un pariu câştigător pentru un străin, de exemplu, din cauza opţiunii AH (+2), precum şi găsirea cotei (valoarea) ridicate pentru primul-runner absolut (de exemplu, a face un pariu AH (- 1.5) cu 1.80 cote în loc de „1” obişnuit cu cote 1.28).

Știri relevante