Menu

Ce inseamna handicap -1 la fortuna

Ce inseamna handicap -1 la fortuna

Acest tip de pariu reprezinta handicapul de 1 gol cu care echipa favorita porneste meciul. Pentru a fi castigator, echipa care este considerata favorita trebuie sa castige meciul la 2 goluri diferenta.Si in acest caz, daca echipa favorita are o cota de castig mica, automat s cota pe care o va primi optiunea H-1 va fi mai mica. Si invers, daca echipa respectiva are  o cota mare la castig, si H-1 va fi mai mare.

De retinut ca in cazul in care cotele echipelor sunt relative apropiate sau chia regale, atunci optiunea H-1 nu se acorda.

Mai trebuie spus ca doar la Fortuna aceasta optiune a handicapului se regaseste sub forma “-1”, pentru ca la alte case de pariuri se regaseste sub forma “-1,5”.

Se poate spune ca, de regula, cotele pentru aceste tipuri de pariuri, sunt destul de atragatoare, ca urmare si castigul fiind unul pe masura.

De regula, optiunea “handicap -1”, se regaseste cam pentru toate evenimentele din fotbal di oferta casei de pariuri, fiind destul de rare cazurile in care aceasta optiune lipseste. Pariul acesta de regula lipseste atunci cand cota echipei favorite este una chiar foarte mica, de exemplu, 1.01, 1.02, 1.03, etc.

Cel mai indicat este sa studiati bine meciurile si sa nu va feriti de a folosii aceasta optiune indiferent ce de cota primeste echipa careia i se atribuie handicapul.

Știri relevante