Menu

Ce inseamna handicap la Casa pariurilor online

Casa pariurilor handicap

Cand crezi ca stii marja cu care o echipa va castiga un meci de fotbal, pariurile cu handicap sunt alegerea ideala pentru tine si sunt disponibile si-n oferta Casa Pariurilor.

Pariurile cu handicap vad ca casa de pariuri ofera uneia dintre echipe un avantaj virtual fata de cealalta pentru a apropia cotele lor. Aceasta inseamna ca, daca credeti ca un favorit va castiga cu mai multe goluri – o suma mai mare decat avantajul oferit adversarului sau de casa de pariuri sportive – il puteti sustine la cote mult mai bune decat linia monetara.

Pariurile la fotbal cu handicap oferite de Casa Pariurilor sunt similare cu imprastierea punctelor, termenul cel mai frecvent folosit in sporturile din SUA. Principiul este acelasi, ca unei echipe i se ofera un avans, iar cealalta trebuie sa castige cu acea suma sau mai mult pentru a „acoperi spread-ul”.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Pariurile cu handicap asiatic au devenit din ce in ce mai populare la Casa Pariurilor, deoarece folosirea fractiilor – de obicei 0,5 dintr-un gol – inseamna ca nu exista nicio posibilitate de egalitate si iti este intotdeauna garantat un rezultat.

Pariurile cu handicap pot fi combinate si intr-un parlay , un pariu format din selectii multiple, pentru a oferi sansa unei plati mai mari.

Cheia pariurilor cu handicap pe Casa Pariurilor este ca poate oferi valoare in cazul confruntarilor inegale, in cazul in care un pariu pe linie monetara directa nu poate.

Pariurile la fotbal cu handicap sunt atunci cand o echipa primeste un avans virtual de catre casa de pariuri sportive pentru a face cotele la ambele echipe mai egale. Favoritul trebuie sa castige cu o marja mai mare decat acel handicap pentru a se asigura ca cei care il sustin castiga pariul.

Pariurile cu handicap asiatice sunt extrem de populare. Deoarece foloseste fractii, de obicei 0,5 dintr-un gol, nu poti avea egalitate si esti intotdeauna sigur ca vei obtine un rezultat, deoarece nu exista o jumatate de gol.

La pariurile cu handicap dublu, egalitatea este scoasa din ecuatie. Acest lucru se intampla atunci cand o casa de pariuri sportive foloseste fractiuni de gol pentru a asigura un rezultat la pariu, indiferent de rezultatul meciului – sau cand piata include prelungiri/prelungiri sau o lovitura de penalty pentru a fi sigur de un castigator.

Pariurile cu handicap explicate: Imaginati-va ca o echipa incepe meciul cu un anumit numar de goluri inaintea celeilalte. Echipa din spatele handicapului – favorita – trebuie apoi sa castige cu acea marja sau mai mult pentru a invinge handicapul si a se asigura ca sustinatorii sai primesc o plata.

Sunt foarte asemanatoare, dar pariurile cu handicap tind sa fie mai frecvente in fotbal, unde pariurile pe linia monetara (sau rezultatul meciului) sunt cea mai populara piata si ofera diverse optiuni de handicap. Spread betting, mai raspandit in sporturile din SUA, vede ca casele de pariuri sportive determina un singur spread pentru un joc, pariorii alegand sa sustina o echipa sau cealalta pe baza acelei spread-uri.

Știri relevante