Menu

Ce inseamna handicap la casa pariurilor

Ce inseamna handicap la casa pariurilor

Pariurile cu handicap de la casa pariurilor este o modalitate alternativa de a paria pe anumite evenimente. De exemplu, daca un sprinter profesionist s-a aliniat fata de blocul mediu din strada, va asteptati ca sprinterul profesional sa castige de fiecare data. Acest lucru ar fi plictisitor sa pariezi si nu vei primi niciodata cote interesante. Ce-ar fi daca ai acorda tipului mediu un start de cap de 50 de metri? Acest lucru ar face rezultatul cursei mai greu de prevazut. Deodata, ar fi mai interesant sa pariezi.

Acesta este exact modul in care functioneaza Pariurile cu handicap de la casa pariurilor cu handicap. Oferiti efectiv unui rezultat, iar celalalt un dezavantaj pentru a face ceva pe care pariati mai mult.

Pariurile cu handicap de la casa pariurilor pentru handicapuri asiatice este numele de pariuri pentru handicap specific in fotbal. Numele a crescut datorita popularitatii masive a pariurilor cu handicap din Asia. Pariurile cu handicap de la casa pariurilor pentru Handicap-uri asiatice vor avea scopul de a face fiecare echipa sa aiba sanse egale de a castiga, astfel incat sa fie oferite cat mai aproape de serii pentru fiecare echipa.

Pariurile cu handicap de la casa pariurilor cu handicap ofera unei echipe un dezavantaj al obiectivului (-0,5, -1 sau 1,5, de exemplu), in scopuri de pariere. Acest lucru poate face ca jocurile cu o echipa superioara sa fie mai egale si mai interesante pentru a paria. O echipa trebuie sa marcheze cu un gol mai mult decat handicapul lor pentru a castiga un pariu.

Aceasta optiune de pariere este una dintre putile optiuni care va ofera un avataj asupra unui eveniment sportiv chiar daca nu sunteti documentat corespunzator si doriti sa pariati cu orice pret acel eveniment.

Știri relevante