Menu

Ce inseamna handicap la superbet

Ce inseamna handicap la superbet

Pariurile cu handicap la superbet, numite si „pariuri pe puncte” sau „pariuri pe linie”, sunt folosite pentru a uniformiza terenul de joc intre doua echipe care nu sunt egale. Casa de pariuri ofera un avantaj virtual echipei mai slabe si un dezavantaj virtual celor mai puternice. Daca pariezi pe echipa mai slaba sa castige, ea ar avea un avantaj fata de echipa mai puternica si sansele ar fi egale. Daca nu ar fi fost un handicap plasat de casa de pariuri, echipa mai puternica ar fi castigat impotriva echipei mai slabe si ar fi fost monoton si previzibil. Handicapurile sunt afisate intre paranteze dupa numele echipei. De exemplu, sa presupunem ca pariezi pe un meci dintre Leicester City si Manchester United. Daca casa de pariuri ar declara un handicap de 1,5, atunci rezultatele ar arata astfel.

Leicester City (1,5) vs. Manchester United (-1,5)

  • Leicester City incepe meciul cu un avantaj de 1,5 gol in comparatie cu adversarul.
  • Deoarece avantajul nu este mai mult de un gol, ci nu de doua, nu poate fi egalitate.
  • Daca pariezi pe Manchester United pentru a castiga, ar avea nevoie de cel putin doua goluri daca vrei sa castigi pariul.
  • Daca pariezi pe Leicester City, ei trebuie fie sa castige meciul, fie sa remizeze, fie sa cedeze cu un singur gol, pentru a castiga pariul.

Ce este un pariu cu handicap fara remiza de la superbet?

Cand un handicap este un numar zecimal, se numeste „pariu fara egalitate cu handicap”, ar elimina efectiv posibilitatea de egalitate, deoarece, in fotbal si in multe alte sporturi, nu exista jumatate de goluri. Retineti ca la pariurile cu handicap avantajul sau dezavantajul real este acordat doar echipei pe care pariati.

West Ham (2) vs. Newcastle (-2)

  • Daca pariezi pe Newcastle pentru a castiga, ei trebuie sa castige cu o marja de trei sau mai multe goluri.
  • Daca pariezi pe West Ham pentru a castiga, ai castiga daca pierde cu o marja de un singur gol.
  • Daca sustineti West Ham, atunci va pierde cu doua goluri pariul dvs. ar fi anulat, iar miza dvs. va fi returnata.
  • Deoarece nu exista nicio zecimala in acest handicap, miza va este rambursata in caz de egalitate.

Ce este pariul in Liga cu Handicap la superbet?

Este similar cu pariurile standard cu handicap, dar in acest caz, pariezi pe performanta unei anumite echipe de fotbal de-a lungul intregului sezon. Cote diferite sunt atribuite fiecarei echipe la inceputul sezonului, iar pariul dvs. este plasat pe partea care credeti ca ar castiga. Favoritului din liga i se acorda „SCR” (avantaj zero). Alte echipe din liga primesc cote dupa asteptarile casei de pariuri cu privire la jocul lor, iar echipelor mai slabe beneficiaza mai mult si asa mai departe. Diferenta critica dintre pariurile pe fotbal cu handicap si pariurile in liga cu handicap este ca, in loc sa oferi doar avantajul echipei pe care ai pariat, l-ai aplica tuturor echipelor din liga.

Pariurile cu handicap sunt o forma larg raspandita de pariuri sportive in intreaga lume. Pariurile cu handicap pe fotbal sunt cele mai raspandite pe pietele asiatice, de aceea se numesc uneori Handicap asiatic. Exista o diferenta cruciala intre handicapul asiatic si handicapul european. Pentru campionatele la scara mai mare, unora le place sa plaseze pariuri in liga cu handicap, deoarece este distractiv si ia in considerare performanta intregii echipe, mai degraba decat rezultatul unui singur meci. Credem ca pariurile cu handicap de fotbal au o pozitie ridicata in scena pariurilor online in zilele noastre si multi pariori noi s-ar bucura de asta chiar daca nu stiu inca ce este. Multe case de pariuri ofera pariuri cu handicap de fotbal, dar numai unele exceleaza in furnizarea de pariuri in sine si oferind cote substantiale la pariuri cu handicap de fotbal pentru clienti.

Știri relevante