Menu

Ce inseamna handicap superbet

Ce inseamna handicap superbet

Pariurile pentru handicapuri de la superbet sunt o modalitate extrem de populara de a plasa un pariu, deoarece in esenta egalizeaza ceea ce altfel ar fi jocuri unilaterale de fotbal, tenis, baschet și rugby.

Puteti alege din oferta superbet a paria pe echipa cu handicap sau pe echipa care a fost ajutata de handicap, iar aceasta este o modalitate excelenta de a crea valoare de pariere in meciurile care altfel ar oferi cote atractive.

Handicapul este in esenta un start virtual pentru una dintre echipe si se regaseste inclusiv in oferta superbet. In formatul sau cel mai simplu, un handicap „Manchester United -2” inseamna ca trebuie sa câștige cu trei obiective clare pentru ca pariul dvs. sa aiba succes.

Exista doua tipuri generale de pariuri pentru handicap – traditional și asiatic – și le vom analiza pe cele mai in profunzime mai jos.

In unele piete de handicap, „jumatatile” sunt adaugate in mix. Ideea din spatele acestui lucru este ca elimina posibilitatea unei remize dupa ce deficitul a fost adaugat la finalul jocului. Ca urmare a acestui fapt, șansele sunt putin mai putin generoase, dar acest lucru ofera celor care pun șansa sa obtina mai mult profit – acum ai 50% din câștig, mai degraba decât 33% daca egalul este in ecuatie.

Asian Handicaps a fost un termen creat de un jurnalist, Joe Saumarez-Smith, pentru a explica forma indoneziana de a paria cunoscuta local drept. Aceasta forma de pariere a devenit din ce in ce mai populara in lumea occidentala și in ultimii ani și functioneaza in esenta in același mod ca metodele traditionale de handicap mentionate mai sus.

Știri relevante