Menu

Ce înseamnă handicap superbet

Ce inseamna handicap superbet
Pariurile pentru handicapuri de la superbet sunt o modalitate extrem de populară de a plasa un pariu, deoarece în esenţa egalizează ceea ce altfel ar fi jocuri unilaterale de fotbal, tenis, baschet și rugby.

Care sunt sporturile unde pariem handicap la superbet

Puteţi alege din oferta superbet a paria pe echipa cu handicap sau pe echipa care a fost ajutată de handicap, iar aceasta este o modalitate excelentă de a crea valoare de pariere în meciurile care altfel ar oferi cote atractive.

Handicapul este în esenţă un start virtual pentru una dintre echipe şi se regăseşte inclusiv în oferta superbet. În formatul sau cel mai simplu, un handicap „Manchester United -2” înseamnă că trebuie să câștige cu trei obiective clare pentru că pariul dvs. să aibă succes.

Există două tipuri generale de pariuri pentru handicap – tradiţional și asiatic

Le vom analiza pe cele mai în profunzime mai jos.

În unele pieţe de handicap, „jumătăţile” sunt adăugate în mix. Ideea din spatele acestui lucru este că elimină posibilitatea unei remize după ce deficitul a fost adăugat la finalul jocului. Ca urmare a acestui fapt, șansele sunt puţin mai puţin generoase, dar acest lucru oferă celor care pun șansa să obţină mai mult profit – acum ai 50% din câștig, mai degrabă decât 33% dacă egalul este în ecuaţie.

Asian Handicaps a fost un termen creat de un jurnalist, Joe Saumarez-Smith, pentru a explica forma indoneziană de a paria cunoscută local drept. Aceasta forma de pariere a devenit din ce în ce mai populară în lumea occidentală și în ultimii ani și funcţionează în esenţa în același mod că metodele tradiţionale de handicap menţionate mai sus.

Știri relevante