Menu

Ce inseamna la fortuna f+4

Ce inseamna la fortuna f+4

F+4 este un pariu special al celor de la Fortuna, prin care anumite meciuri care in oferta au o cota relative mica, primesc o cota mai mare, dar au conditia ca pe langa acel meci, sa se mai adauge inca 4 meciuri. De aici si numele de F+4. Daca nu este indeplinita aceasta conditie, atunci meciul va beneficia de cota normala.

Daca insa vreti sa jucati bilete in sistemul “sansa” sau orice alt fel de sisteme, trebuie spus ca folosirea acestui tip de pariu, F+4,face ca biletul sa nu intre la sansa.

Mai trebuie spus ca in categoria F+4 poate intra orice fel de eveniment, din orice sport.

Daca vreti sa aveti un castig mai mare, dar cu meciuri putine pe bilet, atunci este indicat sa folositi acest tip de pariu, pentru ca are o cota destul de atragatoare.

Trebuie spus ca nu se pot combina pe acelasi bilet mai multe evenimente folosind acest tip de pariu, F+4, chiar daca sunt din sporturi diferite meciurile.

Se mai poate spune ca pariul F+4 este intalnit doar la Fortuna.  Asta nu inseamna ca alte case nu il au, doar ca acolo va fi intalnit sub diferite alte forme sau denumiri, insa semnificatia fiind acesiasi in materie de cote.

Știri relevante