Menu

Ce inseamna mg1 la fortuna

Ce inseamna mg1 la fortuna

Acest pariu inseamna ca echipa gazda va inscribe in meciul respectiv. Daca echipa gazda este considerata si favorita, atunci si cota la MG1 va fi corespunzatoare.

Astfel, daca va avea o cota mare la castig, atunci si cota la MG1 va fi una mare. Si invers, daca are o cota mica pentru castigarea meciului, atunci si cota pentru MG1 va fi una mica. Cu alte cuvinte, cu cat cota echipei gazda este mai mica sau mai mare, cu atat va fi mai mica sau mai mare si cota pentru MG1.

Logo Fortuna

500 Lei Bonus la Prima Depunere

Acest tip de pariu se intalneste la aproape toate meciurile de fotbal din oferta celor de la Fortuna, rare fiind cazurile cand acest tip de pariu  nu este disponibil. Sau, daca echipa gazda are o cota foarte mica pentru castigarea meciului, de exemplu, 1.01, 1.02 etc, atunci pariul MG1 nu va fi disponibil pentru pariere, pentru ca nu poate avea cota. Acest lucru, din cauza ca, de regula, cotele pentru MG1 sunt mai mici decat cota echipei gazda pentru castigarea meciului.

Nu aveti nicio restrictive in privinta numarului de pariuri de tipul MG1 pe care s ail puneti pe bilet, puteti plasa bilete formate doar din astfel de pronosticuri. Pe viitor Fortuna va adauga si ca gazdele marcheaza cel putin doua goluri in meci.

Știri relevante