Menu

Ce inseamna mg2 la fortuna

Ce inseamna mg2 la fortuna

Fortuna este una din putinele case de pariuri online care are un system mai putin obisnuit de notare a optiunilor de pariere. Unele coduri de optiune sunt destul de apropiate diferind doar finalul codului, altele sunt incrementale cu 1 sau 2. In consecinta, cand faci pariuri la Fortuna trebuie sa fii foarte atent ca  poti pune o optiune ce iti poate schimba mai mult in rau biletul de pariere decat in bine si asta in cele mai multe cazuri din pacate.

Acest tip de pariu inseamna ca echipa gazda  nu va marca in acel meci. Se regaseste in aproape toata oferta de fotbal a celor de la Fortuna, insa daca aveti un meci din ligi inferioare nivelului 3 este posibil sa nu gasiti aceasta optiune disponibila.

Cotele aferente pariului MG2 variaza in functie de cota meciului. Astfel, daca echipa respectiva are o cota mica sa castige meciul, atunci si cota pentru pariul MG2 va fi una mare.  Si invers. Daca acea echipa are o cota mare sa castige meciul, atunci si cota pentru pariul MG2 va fi una mica. Cu alte cuvinte este un tip de pariu care este mai degraba dedicate specialistilor, dar cu usurinta si un incepator poate deprimnde acest tip de pariu.

Știri relevante