Menu

Ce inseamna mg2 la public win

Rezultatul unui pariu la pubic win pe un eveniment de fotbal se bazeaza pe minutele de joc programate, plus timpul suplimentar. Cu exceptia cazului in care se specifica altfel pentru tipologiile de pariu specifice si orele de departajare nu vor afecta rezultatul pariului. Daca echipa selectata (echipa de acasa sau echipa din deplasare) va inscrie orice gol pe durata intregului meci.

Orice meci cu 0-0 va fi stabilit pe un numar egal de goluri si se considera ca echipa gazda nu a marcat in meci. In cazul pietelor echipei marcheaza / nu marcheaza, daca echipa specificata nu inscrie, atunci ne vom baza pe un numar egal de goluri. In cazul unui meci abandonat, pariurile pentru acel meci vor fi nule prin regulamentul public win.

Daca piata va ramane deschisa cand au avut loc deja urmatoarele evenimente: goluri, carti rosii sau galbene-rosii si penalitati, ne rezervam dreptul la nulitatea pariurilor asa cum este specificat in regulametul de functionare public win.Daca piata a fost deschisa cu un card rosu lipsa sau incorect, ne rezervam dreptul de a anula pariurile.

Daca s-au oferit cote cu o durata de meci incorecta (mai mult de 5 minute), ne rezervam dreptul de a anula pariurile. Daca este introdus un scor gresit, toate pietele vor fi anulate pentru momentul in care a fost afisat punctajul incorect. Daca un meci este intrerupt sau amanat si nu este continuat in termen de 48 de ore dupa data initiala de lansare, pariurile vor fi nule. Daca numele echipei sau categoria sunt afisate incorect, ne rezervam dreptul de a paria nul.

Știri relevante