Menu

Ce înseamnă mg2 la public win

Ce inseamna mg2 la public win

Publicwin are pariuri specifice pe gazde

Rezultatul unui pariu la pubic win pe un eveniment de fotbal se bazează pe mânuţele de joc programate, plus timpul suplimentar. Cu excepţia cazului în care se specifică altfel pentru tipologiile de pariu specifice şi orele de departajare nu vor afecta rezultatul pariului. Dacă echipa selectata (echipa de acasă sau echipa din deplasare) va înscrie orice gol pe durata întregului meci.

Orice meci cu 0-0 va fi stabilit pe un număr egal de goluri şi se consideră că echipa gazdă nu a marcat în meci. În cazul pieţelor echipei marchează / nu marchează, dacă echipa specificată nu înscrie, atunci ne vom baza pe un număr egal de goluri. În cazul unui meci abandonat, pariurile pentru acel meci vor fi nule prin regulamentul public win.

Marcheaza gazdele o alternativa la pariurile sub/peste

Dacă piaţa va rămâne deschisă când au avut loc deja următoarele evenimente: goluri, cărţi roşii sau galbene-rosii şi penalităţi, ne rezervăm dreptul la nulitatea pariurilor aşa cum este specificat în regulametul de funcţionare public win.Dacă piaţă a fost deschisă cu un card roşu lipsă sau incorect, ne rezervăm dreptul de a anula pariurile.

Dacă s-au oferit cote cu o durata de meci incorectă (mai mult de 5 minute), ne rezervăm dreptul de a anula pariurile. Dacă este introdus un scor greşit, toate pieţele vor fi anulate pentru momentul în care a fost afişat punctajul incorect. Dacă un meci este întrerupt sau amânat şi nu este continuat în termen de 48 de ore după data iniţială de lansare, pariurile vor fi nule. Dacă numele echipei sau categoria sunt afişate incorect, ne rezervăm dreptul de a paria nul.

Știri relevante