Menu

Ce înseamnă MO2 la Fortuna

Ce inseamna MO2 la Fortuna
Opţiuni de pariere sunt foarte variate pe Fortuna. Pe lângă cele pe care le intuieşte toată lumea cam c ear însemnă din denumire apar şi cele cu denumire puţin mai ciudată şi mai dificil de intuit cam ce ar pugea semnificia.

Optinunea de pariere marcheaza oaspetii la Fortuna

Fortuna are în regulament explicate marea majoritate însă într-un limbaj mai puţin inteligibil de toţi pariorii şi am considerat că ar fi bine să le mai explicăm şi noi încă odată pe cele mai greu de înţeles. Unele chiar te pot induce în eroare din simpla codificare sau dacă gresti o literă sau o cifră din cod să te trezeşti cu totul şi cu totul cu altceva pe bilet în loc de opţiunea pe care ai fi droit să o plasezi tu pe biletul tău şi să fie şi câştigătoare cât mai cu uşurinţă posibil.

Variatii aletii optiunii MO din oferta Fortuna

Acest tip de pariu înseamnă că echipa oaspete nu va marca în acel meci. Se regăseşte în aproape toată oferta de fotbal a celor de la Fortuana.

Cotele aferente pariului MO2 variază în funcţie de cota meciului. Astfel, dacă echipa respectivă are o cotă mică să câştige meciul, atunci şi cota pentru pariul MO2 va fi mică. Şi invers. Dacă acea echipă are o cotă mare să câştige meciul, atunci şi cota pentru pariul MO2 va fi mare.

Știri relevante