Menu

Ce inseamna MO2 la Fortuna

Ce inseamna MO2 la Fortuna

Optiuni de pariere sunt foarte variate pe Fortuna. Pe langa cele pe care le intuieste toata lumea cam c ear insemna din denumire apar si cele cu denumire putin mai ciudata si mai dificil de intuit cam ce ar pugea semnificia.

Fortuna are in regulament explicate marea majoritate insa intr-un limbaj mai putin inteligibil de toti pariorii si am considerat ca ar fi bine sa le mai explicam si noi inca odata pe cele mai greu de inteles. Unele chiar te pot induce in eroare din simpla codificare sau daca gresti o litera sau o cifra din cod sa te trezesti cu totul si cu totul cu altceva pe bilet in loc de optiunea pe care ai fi droit sa o plasezi tu pe biletul tau si sa fie si castigatoare cat mai cu usurinta posibil.

Acest tip de pariu inseamna ca echipa oaspete nu va marca in acel meci.Se regaseste in aproape toata oferta de fotbal a celor de la Fortuana.

Cotele aferente pariului MO2 variaza in functie de cota meciului.Astfel, daca echipa respectiva are o cota mica sa castige meciul, atunci si cota pentru pariul MO2 va fi mica. Si invers.Daca acea echipa are o cota mare sa castige meciul, atunci si cota pentru pariul MO2 va fi mare.

Știri relevante