Menu

Ce inseamna ngg3+ la superbet

Ce inseamna ngg3+ la superbet

O parte din motivul pentru care piata de pariuri cu ngg3+ la superbet este una dintre cele mai populare piete de pariuri, este probabil simplitatea acesteia. In esenta, preziceti daca totalul de goluri care vor fi marcate intr-un meci va fi sau nu peste 2,5 pana la sfarsitul timpului normal de joc. Pentru a va ajuta sa pariati pe aceasta piata cu incredere deplina, vom clarifica cateva conceptii gresite comune si vom oferi un exemplu, astfel incat sa stiti exact la ce sa va asteptati.

In primul rand, cand spunem „joc normal”, ne referim la faptul ca aceasta piata – daca nu este specificat altfel – nu include prelungiri sau penalizari. Cu toate acestea, include timpul de accidentare. Cu alte cuvinte, orice goluri care au loc in prelungiri sau prin penalty-uri dupa jocul normal (penalti-urile marcate in joc normal sunt valabile) nu vor lua in considerare numarul de goluri marcate pentru aceasta piata.

Deci, daca pariezi ca exista ngg3+ la superbet si doua sunt marcate in timpul jocului normal, iar alte 2 sunt marcate in prelungiri, acest din urma punct nu face nicio diferenta pentru aceasta piata. Tot ai fi pierdut pariul. In ceea ce priveste peste 2,5 statistici, jocul se termina cu prelungiri. Cand te uiti la cele mai bune statistici de peste/sub 2,5 goluri de mai sus, nici acestea nu contorizeaza golurile in afara jocului normal, pentru ca acestea sa fie cele mai utile peste 2,5 sfaturi pentru aceasta piata.

Celalalt punct de confuzie pentru unii oameni este daca ambele echipe trebuie sau nu sa marcheze ngg3+ la superbet pentru ca acest pariu sa aiba succes. Nu este cazul. Desi exista si alte piete similare – inclusiv o piata de ngg3+ la superbet pentru echipele individuale care marcheaza ngg3+ la superbet, despre care vom discuta mai detaliat in curand – piata dvs. standard de ngg3+ la superbet se preocupa doar de golurile colective marcate de ambele echipe in joc normal.

Niciunul dintre aceste jocuri nu a prezentat goluri in prelungiri, ceea ce face din acesta un exemplu clar frumos. Daca pariezi ca vor fi ngg3+ la superbet in urmatoarele jocuri, rezultatul tau ar fi un pariu nereusit pe Liverpool vs Crystal Palace, Arsenal vs Brighton si Fulham vs Newcastle. Totusi, pariul tau ar avea succes pe Manchester City vs Everton, Aston Villa vs Chelsea si Leeds United vs West Brom.

Retineti ca nu are nicio diferenta pentru rezultatul pariului atunci cand Manchester City sunt singurii marcatori de goluri, deoarece conteaza doar valoarea totala a golurilor pentru joc.

Am vorbit in mod constant despre suprapiata aici. Intr-adevar, statisticile noastre de ngg3+ la superbet sunt exact asa: va arata cat de des o echipa a fost implicata in jocuri care au vazut mai mult decat acel numar de goluri. Si puteti folosi aceste informatii pentru a ajuta la stabilirea probabilitatii de ngg3+ la superbet intr-un joc individual viitor. Am facut acest lucru pentru a pune accentul acestui articol si statisticilor Ngg3+ la superbet.

Cu toate acestea, sunteti la fel de liber sa pariati pe rezultatul jocului sub aceasta suma. Pietele care merg sub 2,5 goluri sunt disponibile oriunde se afla piata Over, in masura in care toate cercetarile noastre pot indica.

De asemenea, important este ca statisticile Ngg3+ la superbet sunt la fel de utile aici. Foloseste-le doar in sens invers. Sa luam unele dintre cele mai bune echipe pentru ngg3+ la superbet. Daca LA Galaxy, de exemplu, are statistici de ngg3+ la superbet de 83%. Asta inseamna, in mod logic, ca trebuie sa aiba o statistica de 17% pentru a merge sub acele obiective. Cele mai bune statistici de gol peste/sub 2,5 au probabilitatile de sub implicite in ele daca doar inversati numerele.

Știri relevante