Menu

Ce înseamnă oda la public

Ce inseamna oda la public

Nu conteaza cine marcheaza golul la pariul oda de la publicwin

La public win se considera ca o echipă a marcat golul, chiar dacă a fost de fapt marcat de un jucător adversar, un obiectiv propriu, sau dacă a fost rezultatul unei lovituri de pedeapsa în perioadele obişnuite sau de accidentare.

În cazul în care un joc este abandonat după ce a început, dar înainte de fluierul final, la public win vor exista doar pariurile care pot fi decontate în momentul abandonului. Toate celelalte pariuri, inclusiv pariurile pe rezultatul jocului, vor fi nule, iar pariurile unice vor fi restituite miza pariului în timp ce pariurile multiple afectate vor rămâne valabile, dar cu acel meci vă fi eliminat din pariuri.

Ce reguli se respecta pentru pariul oda la Publicwin

Regula poate, de asemenea, să facă jocul mai interesant, întrucât în mod normal, un singur gol poate face diferenţa doar între a pierde şi a atrage sau a trage şi a câştiga, dar cu regula obiectivelor în deplasare, un gol poate face diferenţa între a pierde şi a câştiga.

Există, de asemenea, problema dacă, în timp ce se joacă timp suplimentar în etapa a doua, echipa în deplasare primeşte 30 de minute în plus pentru a profita de regula golurilor din deplasare. Acest lucru poate fi contracarat de faptul ca în timp suplimentar, echipa gazdă are avantajul de a juca 30 de minute în plus acasă.

Știri relevante