Menu

Ce inseamna oda la public

La public win se considera ca o echipa a marcat golul, chiar daca a fost de fapt marcat de un jucator adversar, un obiectiv propriu, sau daca a fost rezultatul unei lovituri de pedeapsa in perioadele obisnuite sau de accidentare.

In cazul in care un joc este abandonat dupa ce a inceput, dar inainte de fluierul final, la public win vor exista doar pariurile care pot fi decontate in momentul abandonului. Toate celelalte pariuri, inclusiv pariurile pe rezultatul jocului, vor fi nule, iar pariurile unice vor fi restituite miza pariului in timp ce pariurile multiple afectate vor ramane valabile, dar cu acel meci va fi eliminat din pariuri.

Regula poate, de asemenea, sa faca jocul mai interesant, intrucat in mod normal, un singur gol poate face diferenta doar intre a pierde si a atrage sau a trage si a castiga, dar cu regula obiectivelor in deplasare, un gol poate face diferenta intre a pierde si a castiga.

Exista, de asemenea, problema daca, in timp ce se joaca timp suplimentar in etapa a doua, echipa in deplasare primeste 30 de minute in plus pentru a profita de regula golurilor din deplasare. Acest lucru poate fi contracarat de faptul ca in timp suplimentar, echipa gazda are avantajul de a juca 30 de minute in plus acasa.

Știri relevante