Menu

Ce inseamna pariu combinat superbet

Ce inseamna pariu combinat superbet

Un pariu combinat este un pariu excelent daca doriti sa maximizati entuziasmul si castigurile. Pariurile combinate, cunoscute si ca pariuri acumulatoare sau ACCA, sunt compuse din mai multe selectii de pariuri.

Faptul ca pot fi 10, 20 sau mai multe jocuri intr-o fisa realizeaza doua lucruri. In primul rand, face ca aceste pariuri sa fie foarte profitabile, castigurile cumulate ajungand la mii de dolari. In al doilea rand, face, de asemenea, urmarirea sportului mult mai incitanta.

Ce este un pariu combo la superbet?

Un pariu combo este atunci cand combinati mai mult de o selectie pe un talon de pariere. Aceasta inseamna ca, spre deosebire de pariurile simple in care pariezi pe un singur joc, in pariurile ACCA pariezi pe doua selectii si mai mult.

Pariurile combinate le permit pariorilor sa parieze cu mize mult mai mici in comparatie cu pariurile pe un singur joc. Procedand astfel, le permit jucatorilor sa obtina cateva castiguri astronomice mari cu doar o miza modesta.

Acest lucru se datoreaza faptului ca cotele combinate ale tuturor selectiilor dintr-un pariu combinat pot deveni foarte mari. Sustinerea jocurilor cu doar o miza mica, cum ar fi 2 ron, poate aduce niste castiguri delicioase. Comparati urmatoarele propuneri de pariuri simple si combinate:

Daca decideti sa sustineti primul pariu de fotbal cu un pariu de 2 roni, veti castiga doar 1,6 ron. Cu toate acestea, daca sustineti pariul ACCA cu aceeasi miza, ati castiga un profit de 16 ron.

Acest lucru se datoreaza faptului ca cotele combinate ale acelui acumulator de fotbal de patru jocuri sunt mult mai mari decat cotele de pariere ale unui singur joc.

Tipuri de pariuri ACCA

Exista diferite tipuri de pariuri cu acumulator, in functie de numarul de selectii pe care le puneti pe un talon de pariere. Acestea includ pariuri duble, triple, de patru ori, de cinci ori si mai mari.

Dubla

Cand includeti doar doua selectii intr-un pariu, acesta este un dublu. Iata un pariu dublu de la NBA:

 • LA Lakers – LA Clippers (Peste 205,5 puncte) (-110 cote americane)
 • New York Knicks -2,5 pentru a invinge Miami Heat (-110 cote americane)

Dupa cum puteti vedea, puteti combina diferite piete de pariere intr-un pariu acumulator. In exemplul de mai sus, prima selectie este un total peste/sub, iar a doua este o linie de pariere cu imprastiere a punctelor.

Tripla

Un pariu triplu este atunci cand exista trei pariuri simple sau etape pe un talon de pariere. Sa ne uitam la un pariu combinat MLS:

 • New York City FC va invinge Atlanta United (-120)
 • Philadelphia Union si Toronto FC la egalitate (+220)
 • Portland Timbers si Orlando City SC – Ambele echipe vor marca: Da (-125)

Este evident ca pariul pe un triplu este mai dificil decat pe un pariu dublu. Exista trei jocuri de fotbal pe care trebuie sa le faci corect si nu este la fel de usor ca sa ai doar doua selectii pe bilet.

De patru ori si mai inalt

Cand un talon de pariere are patru jocuri (picioare), acesta este un acumulator de patru ori. Un pariu ACCA cu cinci etape este un pariu de cinci ori, iar un pariu combinat cu sase etape este un pariu de sase ori.

Numarul de selectii dintr-un pariu combinat poate fi atat de mare pe cat doriti sa fie, cu exceptia cazului in care pariurile sportive il limiteaza.

Plasarea unui pariu combinat la superbet: pas cu pas

A face pariuri ACCA este destul de simplu. Nu trebuie sa aveti cunostinte speciale despre cum functioneaza pariurile si trebuie doar sa aveti un cont de pariuri sportive. Aici vom explica pas cu pas aceasta procedura simpla:

 • Gasiti o casa de pariuri sportive care va permite sa faceti pariuri cu acumulator mari. Incercati sa gasiti si un operator de pariuri care are un fel de promotii de asigurare ACCA. Aceste promotii iti vor returna, de obicei, pariul daca doar un picior te dezamageste.
 • Daca aveti un cont acolo, este grozav, puteti incepe imediat sa faceti pariuri ACCA. Daca nu, inregistrati-va la o casa de pariuri sportive
 • Depuneti niste bani in contul dvs.
 • Selectati ligile si competitiile pe care doriti sa pariati.
 • Alegeti picioarele pe care doriti sa le includeti pe slip. Includeti doar selectiile despre care credeti ca se vor realiza.
 • Verificati-va cotele cumulate si plasati o miza care ar produce castigurile dorite.
 • Trimiteti pariul dvs.

Știri relevante