Menu

Ce inseamna pariu sansa la superbet

Conceptul matematic de cum se calculeza sansa la superbet este strict de cote este legat de, totusi distinct de conceptul de probabilitate. In termeni cei mai simpli, sansele sunt o modalitate de exprimare a relatiei dintre numarul de rezultate favorabile intr-o situatie data versus numarul de rezultate nefavorabile. De obicei, acest lucru este exprimat ca un raport si se regaseste pe superbet. Calcularea sanselor este esentiala pentru strategia multor jocuri de noroc, cum ar fi ruleta, cursele de cai si pokerul. Indiferent daca sunteti un jucator cu rol ridicat sau pur si simplu un curioasa nou-venit, invatarea cum sa calculati sansele poate face din jocurile de noroc o activitate mai placuta (si profitabila!).

Determinati numarul rezultatelor favorabile intr-o situatie.  Sa zicem ca suntem intr-o dispozitie de jocuri de noroc, dar tot ce avem de jucat este o simpla moarte cu sase fete. In acest caz, vom paria doar pariuri pe ce numar va aparea matrita dupa ce o vom juca. Sa zicem ca pariem ca vom rula fie unul, fie doua. In acest caz, exista doua posibilitati in care câstigam – daca zarul arata doua, câstigam si daca zarul arata unul, câstigam si noi. Astfel, exista doua rezultate favorabile.

Determinati numarul de rezultate nefavorabile. Intr-un joc de noroc, exista intotdeauna sansa ca nu vei câstiga. Daca pariem ca vom rula fie unul, fie doua, asta inseamna ca vom pierde daca vom juca trei, patru, cinci sau sase sanse la superbet. Deoarece exista patru modalitati prin care putem pierde, asta inseamna ca exista patru rezultate nefavorabile.

Știri relevante