Menu

Ce înseamnă pariu şansă la winner

Ce înseamnă pariu şansă la winner

Fotbal pariu gratuit dacă 1 te dezamăgește Promoție

Fanii acumulatorilor de fotbal ar trebui, de asemenea, să ia notă de promoția pariu gratuit dacă 1 te dezamăgește de la câștigător. În conformitate cu condițiile acestei promoții, vei obține un pariu gratuit de până la 25 RON dacă o parte din pariul tău 6 Fold+ Acca te dezamăgește. Un lucru grozav despre această promoție este că Winner emite pariurile gratuite în termen de o oră de la decontarea pariului!

Fotbal Acca Bet Cash Bonus

În cadrul acestei promoții de la Winner, puteți înscrie până la 5.000 RON de bonus gratuit în numerar la pariurile dvs. de fotbal. Pentru a vă califica, plasați orice pariu acumulator 6 Fold+ sau mai mult. Dacă pariul tău câștigă, vei obține un bonus egal cu 25-50% din câștigurile tale. Această promoție poate aduce bani serioși dacă pariul tău acca câștigă. Pentru comoditatea dvs., am inclus tabelul de mai jos pentru a prezenta potențialul de câștig în funcție de câte fold-uri conține pariul dvs. acumulator.

Fanilor pariurilor pe curse de cai le va plăcea această promoție pe care Winner o are de oferit. În conformitate cu condițiile promoției Beaten By A Length, vei câștiga un pariu gratuit de până la 25 RON dacă calul tău este bătut pe locul 2 cu o lungime sau mai puțin. Această ofertă este bună numai pentru anumite curse, așa că asigurați-vă că consultați site-ul Câștigătoarelor pentru termenii și condițiile complete. Pariul gratuit oferit în condițiile acestei promoții este egal cu partea câștigătoare a mizei tale.

Bonus pentru toți câștigătorii Lucky Streak

Winner oferă, de asemenea, o altă promoție grozavă pentru fanii pariurilor la cursele de cai. În conformitate cu condițiile acestei promoții, puteți obține până la 25% bonus în numerar la pariurile pe cai. Dacă vezi că toate selecțiile tale de pariuri Lucky vin, Winner îți va plăti câștigurile și, de asemenea, va adăuga un bonus în numerar. Mai jos, am oferit o detaliere a modului în care puteți câștiga bonus în numerar în cadrul acestei promoții.

  • Pariul Lucky 15: Selectați 4 câștigători și obțineți un bonus în numerar de 10% la câștigurile dvs.
  • Pariul Lucky 31: Selectați 5 câștigători și obțineți un bonus în numerar de 20% la câștigurile dvs.
  • Pariul Lucky 63: Selectați 6 câștigători și obțineți un bonus în numerar de 25% la câștigurile dvs.

Pariu gratuit la tenis dacă 1 te dezamăgește Promoție

Câștigătorul oferă, de asemenea, un pariu gratuit grozav dacă 1 te dezamăgește și pentru tenis. În conformitate cu termenii acestei promoții, trebuie să plasați un acca de 5 ori mai mult pentru competițiile și piețele de tenis de calificare. Dacă exact o parte din acca nu reușește, veți înscrie un pariu gratuit egal cu miza inițială de până la 25 RON. Un lucru grozav despre această promoție este că pariurile gratuite sunt emise în doar o oră de la decontarea pariului.

Tenis Acca Bet Bonus în numerar

Fanii tenisului Acca vor fi, de asemenea, fericiți să vadă că Winner oferă un program grozav de bonusuri în numerar doar pentru ei. În cadrul Bonusului în numerar Tenis Acca Bet, Winner vă va mări câștigurile Acca cu până la 50%. Pentru a vă califica, plasați pur și simplu un pariu de 2 ori mai mult acca pe piețele și competițiile de tenis de calificare. Este de remarcat faptul că bonusul maxim în cadrul acestei promoții este de 5.000 RON. După cum veți vedea din graficul de mai jos, valoarea bonusului în numerar pe care o puteți câștiga crește odată cu numărul de fold-uri din pariul dvs. acca.

Știri relevante