Menu

Ce inseamna ratezi si castigi la mozzart

De cate ori ai pierdut din cauza unui singur joc care a gresit? Ati rupe cu bucurie, s-ar sfasia, arde sau chiar manca biletul dat de dumnezei …

Atat de multe lucruri iti trec prin minte din cauza acelui joc unic … Pentru a nu te chinui cu astfel de ganduri, Mozzart a activat ratezi si castigi – adica castigarea pariului chiar daca exista una gresita a ghicit pereche pe biletul tau. Ce noua este ca acum toti jucatorii care rateaza rezultatul unui joc pe bilet cu cel putin patru perechi, iar cotatiile date sunt mai mult de 29, 59, 99, 499 sau 999, in functie de plata, pot castiga bonusul in bana .

Exemplu: ai jucat biletul a patru perechi si ai facut plata a 100 de ron. Cotatia obtinuta pe bilet cu o pereche ratata este de 60 de ron. Ati castigat valoarea dubla a platii dvs., iar castigul dvs. este de 200 ron, adica 2 × 100 ron, deoarece ati castigat valoarea dubla a platii dvs. pentru o oferta mai mare decat 59 ron, conform scarii predefinite. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la punctul de vanzare sau sa programati plata prin internet pe site-ul nostru si sa luati banii pentru a-l cheltui, oricat doriti.

Viata ta va fi mai frumoasa, mai simpla si vei fi mai putin nervos cand Chelsea pierde sau cand Barcelona nu reuseste sa inscrie golul de penalty, Monaco pierde un jucator bun sau cand Sevilla nu reuseste sa marcheze, Lazio pierde in prima repriza si toate acestea au fost jocuri pe care sigur le vei castiga. Acum poti trai o viata fara stres, pentru ca poti fi platit chiar daca unul dintre jocurile tale nu se incheie asa cum ti-ai dorit.

Știri relevante