Menu

Ce inseamna sansa la public win

Acum exista multe case de pariuri online care ofera o forma de pariu sansa pentru bilete, dar Public win a dus lucrurile la un nivel cu totul nou cu Pariul sansa. Intr-adevar, ar putea fi doar cea mai buna promovare de acest gen in prezent.

Pariul sansa se aplica biletelor constand din cel putin 11 selectii sau mai multe pe orice sport si orice piata si functioneaza astfel incat, daca un rezultat va permite, Public win va va oferi banii inapoi ca numerar in schimbul unei usoare reduceri a cotelor. Reducerea este calculata de Public win pentru a oferi pretul adevarat pe care pariul ar fi daca unul dintre selectiile nu va castiga.

Cu toate acestea, in afara de faptul ca obtineti bani inapoi, in numerar, ceea ce separa in continuare Pariul sansa de alte oferte de pariu sansa este faptul ca este disponibil pe toate sporturile si pe toate pietele si nu exista nicio limita la suma pe care sa o puteti restitui si nu exista cerinte de cote. Dupa ce ati inclus cel putin 3 selectii in acumulator, Pariul sansa va incepe automat.

In mod uimitor, daca te afli la cursele de cai, atunci iti va placea faptul ca Pariul sansa functioneaza in tandem cu promotia celor mai bune cote garantate de Public win, deci daca pariul castiga, atunci returnarea se bazeaza pe noile cote si reducerea se aplica in continuare.

Știri relevante