Menu

Ce inseamna sc2 la superbet

Pariubet_Default_image

Exemple de pariuri si rezultate SC2

Sa presupunem ca vrei sa pariezi pe un meci dintre Tottenham Hotspur si Southampton. Cotele pentru fiecare dintre cele doua rezultate ale acestui meci ipotetic sunt enumerate mai jos:

  • Southampton – 21/20 (2,05)
  • Tottenham Hotspur – 7/10 (1,70)

Daca am vorbi despre piata de pariuri pentru castigarea meciurilor, cotele ar arata cam asa:

  • Southampton – 21/10 (3,10)
  • Tottenham Hotspur – 29/20 (2.45)

Deoarece rezultatul „remiza” este eliminat, sansele sunt reduse, asa ca este corect.

Sa presupunem ca pe piata de pariuri „draw no bet” pe care am enumerat-o mai sus, pariezi £20 ca Spurs va castiga meciul. Daca castiga, vei castiga 21 GBP, iar plata totala pe care o vei primi va fi de 41 GBP. Daca meciul se termina la egalitate, vei primi intreaga suma (£20) din miza inapoi si ar fi ca si cum nu ai plasat pariul pe primul loc. Daca Southampton castiga meciul, vei pierde cei 20 GBP pe care ai pariat pe eveniment.

Exista piete de pariuri similare pe care le puteti incerca daca o casa de pariuri nu ofera piata „draw no bet”. Un exemplu in acest sens este piata „sansa dubla”, deoarece va ofera in continuare acelasi procent de securitate ca si piata „trage fara pariu”. Cand plasati un pariu cu sansa dubla, retrageti doua din cele trei rezultate in pietele cu trei directii, de exemplu:

Cotele pe acest tip de piata nu ar fi la fel de bune ca piata de pariuri pe meciuri, dar daca preferati sa plasati pariuri cu risc scazut, atunci aceasta este perfecta pentru dvs.

O alta piata similara sau unii chiar ar putea spune ca aceeasi piata de pariuri este o varianta a unui Handicap asiatic. Doar Handicap asiatic cu un handicap 0 sunt identice cu selectia pietei „draw no bet”. Daca meciul s-ar termina la egalitate, iti vei primi miza inapoi.

Ce fac daca casa de pariuri nu se ofera sa traga niciun pariu?

Puteti fie sa solicitati piata de pariuri daca casa de pariuri ofera functia „solicitati un pariu”, fie puteti crea acelasi rezultat impartind miza la cota zecimala pentru o remiza. Plasati suma pe care ati obtinut-o din calcul pe eveniment pentru a se termina la egalitate si restul mizei pe echipa ta preferata. Aceasta este in esenta aceeasi cu piata „draw no bet”.

Pot combina piata fara pariuri la extragere intr-un pariu multiplu sau intr-un acumulator?

Da, poti.

Va fi anulat intregul acumulator daca exista o remiza fara selectie de pariuri si meciul se termina la egalitate?

Nu, pariul acumulator nu ar trebui anulat. Acest lucru depinde de casa de pariuri cu care pariezi, unii ar putea decide sa anuleze intregul pariu, in timp ce altii ar putea anula doar selectia fara pariuri la extragere si sa paraseasca restul pariului.

Știri relevante