Menu

Ce inseamna se -1 la superbet

Pentru a intelege corect se-1 la superbet, trebuie sa intelegeti cotele. Acestea sunt o parte integranta a oricarei se-1 la superbet sportive si sunt folosite pentru a determina daca un pariu merita facut sau nu. Potentialul de plata al oricarui pariu pe care il plasati se calculeaza folosind o combinatie intre cotele relevante si miza dvs.

In aceasta pagina, va explicam despre cote in detaliu. Definim exact ceea ce sunt si rolul pe care il joaca. De asemenea, ne uitam la cele trei formate diferite in care pot fi exprimate si explicam de ce sansele la acelasi rezultat pot varia cu case de se-1 la superbet diferite.

In termenii se-1 la superbet, cotele servesc practic doua scopuri. In primul rand, sunt obisnuiti sa calculeze plata salariilor castigatoare. De fiecare data cand plasati un pariu cu o casa de se-1 la superbet, vi se vor oferi cote la momentul respectiv, ceea ce afecteaza cat puteti castiga. Cu cat sunt mai mari, cu atat stai sa castigi in raport cu miza ta.

In al doilea rand, sansele reflecta, de asemenea, probabilitatea sa se intample un anumit rezultat. Cu cat este mai probabil un rezultat, cu atat vor fi mai mici. Acest lucru are sens perfect, deoarece asteptati sa castigati mai putin atunci cand pariati pe un rezultat care este probabil decat atunci cand pariati pe un rezultat care este putin probabil.

Știri relevante