Menu

Ce inseamna super extra la superbet

Ce inseamna super extra la superbet

Super extra de la superbet de pariere sunt, de obicei, exprimate fie ca fractii, fie ca zecimale. Fractiile au fost utilizate in mod traditional pentru a paria pe cursele de cai si au fost cele mai populare in agentiile de pariuri pe strada din Romania, inainte de aparitia jocurilor de noroc pe internet.

Pe masura ce web-ul a devenit mai popular ca loc de pariere, super extra de la superbet a devenit mai comune. Liniile de bani, sau americanii, sansele sunt preferate de casele de pariuri si de pariuri din SUA si sunt adesea exprimate ca valori pozitive si negative.

In multe feluri, sansele zecimale sunt mai usor de inteles. Acest lucru se datoreaza faptului ca tot ce trebuie sa faceti pentru a calcula castigurile dvs. potentiale este sa va multiplicati miza cu super extra de la superbet. De exemplu, daca faceti un pariu de 10 RON la o cota de 4,5, puteti castiga 45 RON (inclusiv miza dvs.).

In schimb, sansele fractionare pot deveni confuze. De exemplu, ce cote dau cel mai bun randament – 16/5 sau 3/1? Puteti sa-l rezolvati, dar o privire asupra echivalentilor lor zecimali (4.2 si 4.0 respectiv) va indica rapid care sunt cele mai favorabile. Acesta este motivul pentru care recomandam ca toti incepatorii sa parieze folosind cote zecimale.

Știri relevante