Menu

Ce înseamnă v1 la public win

Ce inseamna v1 la public win

V1 pariu de cota 1 in caz de egalitate

V1 la pariu nu poate fi considerată un tip de asigurare atunci când pariaţi pe rezultatul meciului din oferta publicwin. Modul în care funcţionează, este că dacă un meci se încheie într-o remiză, atunci primiţi o rambursare completă a pachetului iniţial din oferta publicwin. Dacă selecţia câştigă, veţi obţine plată integrală a cotelor câştigătoare.

Şansele pe care le primiţi pentru un pariu V1 câştigător sunt semnificativ mai mici, faţă de un pariu drept 1X2 oferit de pulicwin. Câştigurile proiectate sunt tăiate ca urmare a siguranţei suplimentare pe care o oferă opţiunea V1.

Un exemplu simplu pentru pariorii publicwin: Dacă ai plasa o participaţie de 10 ron pe câştigul echipei A, pe cote de 2,70, ai primi un profit de 17 ron.

Ce alternative de pariu avem pentru V1 la publicwin

Dacă ai fi pariat 10 ron pe cote de 1.80 pe un egal de pariuri, atunci ai câştiga 8 ron din profit. Deşi s-ar putea să nu pară atât de rău, înseamnă ca responsabilitatea dvs. este mai mare pentru început. Depinde de tine să decizi dacă merită sau nu, asigurarea adăugată merita.

Acum, pentru partea bună. Dacă aţi susţinut echipă A pe o victorie dreaptă şi meciul s-ar încheia ca o remiză, din păcate, ai pierde pariul. Cu toate acestea, dacă ai fi plasat o remiză a echipei A nr.

În cele din urmă, trebuie să cântăriţi cu atenţie riscurile şi recompensele. Singurul nepriceput de a utiliza o remiză fără pariuri este să efectuezi o evaluare atentă a cotei înainte sau în timpul unui meci, în funcţie de momentul în care vei plasa pariul. Nu uitaţi ca într-o remiză nu a pariat niciun pariu ca vă împrumutaţi miza pe ambele două rezultate posibile, câştigul echipei dvs. şi o remiză.

Știri relevante