Ce inseamna v1 la public win

V1 la pariu nu poate fi considerata un tip de asigurare atunci cand pariati pe rezultatul meciului din oferta publicwin. Modul in care functioneaza, este ca daca un meci se incheie intr-o remiza, atunci primiti o rambursare completa a pachetului initial din oferta publicwin. Daca selectia castiga, veti obtine plata integrala a cotelor castigatoare.

Sansele pe care le primiti pentru un pariu V1 castigator sunt semnificativ mai mici, fata de un pariu drept 1X2 oferit de pulicwin. Castigurile proiectate sunt taiate ca urmare a sigurantei suplimentare pe care o ofera optiunea V1.

Un exemplu simplu pentru pariorii publicwin: Daca ai plasa o participatie de 10 ron pe castigul echipei A, pe cote de 2,70, ai primi un profit de 17 ron. Daca ai fi pariat 10 ron pe cote de 1.80 pe un egal de pariuri, atunci ai castiga 8 ron din profit. Desi s-ar putea sa nu para atat de rau, inseamna ca responsabilitatea dvs. este mai mare pentru inceput. Depinde de tine sa decizi daca merita sau nu, asigurarea adaugata merita.

Acum, pentru partea buna. Daca ati sustinut echipa A pe o victorie dreapta si meciul s-ar incheia ca o remiza, din pacate, ai pierde pariul. Cu toate acestea, daca ai fi plasat o remiza a echipei A nr.

In cele din urma, trebuie sa cantariti cu atentie riscurile si recompensele. Singurul nepriceput de a utiliza o remiza fara pariuri este sa efectuezi o evaluare atenta a cotei inainte sau in timpul unui meci, in functie de momentul in care vei plasa pariul. Nu uitati ca intr-o remiza nu a pariat niciun pariu ca va imprumutati miza pe ambele doua rezultate posibile, castigul echipei dvs. si o remiza.

Știri relevante