Ce inseamna v1 la stanleybet

Pariul V1 la stanleybet inseamna ca, daca echipa pe care ati pariat va remiza jocul, veti primi banii inapoi. Daca vor castiga meciul, vei castiga pariul tau. Este o forma de asigurare in cazul in care credeti ca o echipa poate atrage jocul, dar probabil ca nu o va pierde.

Sansele vor fi considerabil mai mici decat daca ai paria doar echipa pentru a castiga, dar acesta este dezavantajul de a avea egalul acoperit de stanleybet. Nici un pariu nu ofera o optiune mai sigura de a paria pe meciurile de fotbal unde credeti ca exista sanse rezonabile de egalitate. Poate fi util in special in ligi cu punctaj scazut, cum ar fi Grecia si Franta, unde exista o multime de remize.

Puteti plasa manual pe stanleybet un pariu V1 daca rezerva dvs. nu o ofera din anumite motive. Sau poate ca doriti sa vedeti daca exista o valoare mai buna folosind cotele de potrivire pe schimburi, decat sa folositi rezervarile. Puteti face acest lucru parizand o anumita suma pe castig si apoi suficient pe remiza, astfel incat sa va primiti banii inapoi daca se termina intr-o remiza.

Va recomandam pariurile de tip V1 pe stanleybet pentru a paria la egalitate fara pariuri, deoarece este cel mai lichid si acopera cel mai mare numar de meciuri, desi Smarketurile prinde din punct de vedere al lichiditatii si merita sa verificati cand plasati pariurile, in special pe ligile mai mari, deoarece acestea ofera rate mai mici de comisioane decat orice alta casa de pariuri.

Știri relevante