Menu

Ce înseamnă v1 la stanleybet

Ce inseamna v1 la stanleybet
Pariul V1 la stanleybet înseamnă că, dacă echipa pe care aţi pariat va remiza jocul, veţi primi banii înapoi. Dacă vor câştiga meciul, vei câştiga pariul tău. Este o formă de asigurare în cazul în care credeţi că o echipa poate atrage jocul, dar probabil că nu o va pierde.

V1 sau pariul se ramburseaza in caz de egal si la stanleybet

Şansele vor fi considerabil mai mici decât dacă ai paria doar echipa pentru a câştiga, dar acesta este dezavantajul de a avea egalul acoperit de stanleybet. Nici un pariu nu oferă o opţiune mai sigură de a paria pe meciurile de fotbal unde credeţi că există şanse rezonabile de egalitate. Poate fi util în special în ligi cu punctaj scăzut, cum ar fi Grecia şi Franţa, unde există o mulţime de remize.

Puteţi plasa manual pe stanleybet un pariu V1 dacă rezerva dvs. nu o oferă din anumite motive. Sau poate că doriţi să vedeţi dacă există o valoare mai bună folosind cotele de potrivire pe schimburi, decât să folosiţi rezervările.

V1 este un pariu pentru jucatorii profesionisti de ls stanleybet

Puteţi face acest lucru parizand o anumită sumă pe câştig şi apoi suficient pe remiza, astfel încât să va primiţi banii înapoi dacă se termină într-o remiza.

Va recomandăm pariurile de tip V1 pe stanleybet pentru a paria la egalitate fără pariuri, deoarece este cel mai lichid şi acoperă cel mai mare număr de meciuri, deşi Smarketurile prinde din punct de vedere al lichidităţii şi merită să verificaţi când plasaţi pariurile, în special pe ligile mai mari, deoarece acestea oferă rate mai mici de comisioane decât orice altă casă de pariuri.

Știri relevante