Menu

Ce înseamnă v2 la fortuna

Ce inseamna v2 la fortuna
Acest pariu este un fel de echivalent al pariului sansa dubla-x2.Se deosebeşte totuşi de sansa dubla prin faptul că, în cazul în care, meciul se termina la egalitate, se va acorda cota 1 pariului respectiv, spre deosebire de pariul sansa dubla, care în cazul egalităţii, pariul va primi cota pe care o are sansa dubla, în cazul de fata, x2.

Avantajele pronosticului V2 la Fortuna

Astfel, dacă aţi plasat un pariu şi aţi pus acest tip de pariu, iar echipa oaspete va câştiga, pariul va fi câştigător. În schimb, dacă echipa oasepte va face un rezultat de egalitate, pariul va primi cota de 1, dar pariul va fi tot câştigător.

Pariul V2 se deosebeşte de pariul sansa dubla, şi prin faptul că are cota mai mare, fiind într-un fel mai avantajos decât pariul sansa dubla. Poate fi în schimb şi un dezavantaj, deoarece, dacă va fi un rezultat de egalitate, se va primi o cota de 1 şi automat şi câştigul va fi destul de mult diminuat.

Cand jucam V2 la meciurile din oferta Fortuna

La Fortuna, nu prea este indicat să jucaţi acest tip de pariu, pentru ca, dacă plasaţi un bilet “sistem”, şi pierdeţi deja un meci, iar un alt meci se va încheia la egalitate, şi aţi folosit opţiunea V2, în acest caz, biletul va fi considerat necâştigător.

Opţiunea V2, la Fortuna, este indicat să fie jucata doar dacă aveţi mai puţin de 11 meciuri pe bilet.

Știri relevante