Menu

Ce inseamna vd2 la superbet

Pariubet_Default_image

Pe masura ce lumea pariurilor pe fotbal devine un adevarat fenomen, au aparut noi piete pentru a face experienta pariorilor mai placuta.

In timp ce unele dintre pietele mai detaliate ar putea parea putin coplesitoare, pariul Echipa care va castiga ambele reprize este la fel de simplu pe cat sugereaza titlul sau.

Pur si simplu, echipa selectata trebuie sa castige atat prima cat si a doua sectiune de 45 de minute daca pariul tau urmeaza sa fie incasat ca castigator la fluierul final.

Asadar, daca echipa selectata a castigat prima repriza cu 1-0, dar a remizat in a doua repriza 1-1, atunci pariul tau la pauza/finala NU va fi clasificat drept castigator. Desi echipa ta a castigat in cele din urma jocul cu 2-1, ea nu a reusit sa castige definitiv a doua jumatate a pariului.

Indiferent daca doriti sa plasati un flutter unic sau pe cineva care se lipeste de un sport obisnuit, este esential sa va asigurati ca ti-ai facut temele.

Intr-o era atat de concentrata pe date si statistici, aplicatii precum LiveScore si FlashScore va pot ajuta cu adevarat sa aflati toate informatiile vitale inainte de a pune pariul.

Asadar, un exemplu perfect de pariu la jumatate de norma/Full-Time ar fi o egalitate de FA Cup intre Liverpool si o echipa din Liga a doua.

In timp ce sansele initiale la o victorie directa la Liverpool ar putea fi de pana la 1/5 (1,2), piata de la jumatate de norma/Full-Time va vedea aceste cote sa primeasca un impuls urias datorita faptului ca un singur flutter este impartit in doua pariuri separate.

Pentru oricine joaca intr-un meci de fotbal, scorul cu norma intreaga este cu adevarat singurul care conteaza. Ai putea fi cu 2-0 in jos la pauza, dar daca poti sa intorci pentru a castiga cu 3-2, atunci nefericirea primelor 45 de minute va fi uitata instantaneu. Deoarece nu exista bonusuri sau puncte suplimentare oferite pentru castigarea primei reprize, orice calamitati timpurii pot fi intotdeauna corectate complet daca lucrurile merg cum iti merge in a doua perioada.

Acest lucru nu inseamna insa ca rezultatul primei reprize nu este lipsit de importanta. Pentru oricine care pariaza pe un meci, exista o multime de piete care se bazeaza pe ceea ce s-a intamplat in primele 45 de minute. Pariurile cu jumatate de norma/ cu norma intreaga sunt un exemplu clasic, dar cel de care ne intereseaza cel mai mult aici este piata de pariuri care este de obicei scrisa „pentru a castiga ambele reprize”. Aceasta este o piata demna de luat in considerare, asa ca continuati sa cititi pentru a afla cum functioneaza si cand este cel mai bine sa o utilizati.

Numele este un pic un cadou cu aceasta piata, deoarece va cere sa ghiciti ce echipa (daca exista) credeti ca va castiga ambele reprize ale unui meci. Exista o diferenta foarte clara intre acest pariu si pariul dvs. la jumatatea timpului/la jumatatea timpului. Sa spunem, de exemplu, ca ne uitam la Manchester United acasa, la Watford, iar scorul la pauza era 1-0 pentru Red Devils. In repriza secunda nu s-au marcat goluri, astfel ca meciul s-a incheiat cu 1-0 in favoarea gazdelor.

Acum, daca am fi pariat pe Man Utd/Man Utd pe piata de pauza/repriza completa, acesta ar fi un castigator, deoarece ei au fost inainte la sfarsitul ambelor reprize. Cu toate acestea, ai fi pierdut bani daca i-ai fi sustinut pentru a castiga ambele reprize. Ei au castigat prima repriza cu 1-0, dar a doua repriza a fost egala cu 0-0. Din acest motiv, pentru ca orice pariu „pentru a castiga ambele reprize” sa fie un succes, echipa selectata va trebui sa castige meciul cu o marja de cel putin doua goluri. Mai putin si poti fi sigur ca va fi un invins, deoarece nu poti castiga ambele reprize, dar castigi doar jocul cu o marja de un gol.

Daca plasati un pariu „pentru a castiga ambele reprize”, va poate fi util sa considerati fiecare repriza ca fiind un meci complet separat, ambele incepand de la 0-0. Privind in acest fel, iti reaminteste ca echipa ta trebuie sa marcheze mai multe goluri in ambele perioade de 45 de minute pentru ca acesta sa fie un pariu profitabil.

Știri relevante