Menu

Ce inseamna victorie dubla Casa Pariurilor

Ce inseamna victorie dubla casa pariurilor

A castiga ambele jumatati este una din optiunile de pariere disponibile la casa pariurilor si are o miza din ce in ce mai populara in aceste zile, mai ales cand pariati pe echipele mai mari. Frumosul joc este unul dintre cele doua jumatati, asa ca de ce sa nu profitati la maxim si sa pariati pe ambele?

Exista multe modalitati de a-ti imbunatati sansele la un pariu pe care il plasezi la casa pariurilor, iar cu rezultatul meciului si uneori este foarte necesar. Pentru acele jocuri cand favoritul arata un certificat mort, sansele vor insemna ca veti vedea foarte putin randamentul.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Majoritatea casele de pariuri au inceput sa aiba aceasta optiune, dar casa pariurilor vor avea pariu pentru castiga ambele jumatati, intr-o gama de sporturi, asa ca, daca cautati sa pariati pe un rezultat al meciului, de ce sa nu faceti o crestere semnificativa .

Pariul pentru a castiga ambele jumatati este, in esenta, doua pariuri cu rezultatul meciului impartite intr-un singur. Acesta descompune un meci in doua mini-jocuri, prima jumatate si a doua.

Pentru a castiga pariul, echipa pe care ai selectat-o ​​trebuie sa castige in ambele reprize, prin urmare in cazul fotbalului trebuie sa fie cel putin doua goluri.

Asta inseamna ca pariul dvs. se reseteaza in cele din urma. Pariul poate fi plasat pe orice sport care include doua reprize, deci poate fi sustinut pe fotbal, rugby, NFL, hochei si multe altele.

Sansele vor fi, in general, mai mari, deoarece este un pariu mai riscant de efectuat pe masura ce platesti doua pariuri. Daca o echipa nu castiga in ambele reprize, atunci ai pierdut pariul.

Atentie sa nu va inselati cu aceasta optiune de pariere mai ales cand va fac cu ochiul cotele de la aceasta sectiune, disponibile cand joaca echipe foarte puternice cu echipe aproape necunoscute ca poate aparea fenomenul de subestimare si puteti avea surprize cu pariul plasat.

Știri relevante