Menu

Ce inseamna visa electron pentru jocurile de noroc

Ce inseamna visa electron pentru jocurile de noroc

Cardul Visa Electron este o categorie de card din familia cardului Visa. Acesta poate fi solicitat de oricine care doreste sa isi faca un card si poate fi solicitat de la orice agentie bancara. Este foarte util pentru cei carora le place sa parieze la casele de pariuri on line.

Depuneri cu cardul Visa Electron au loc instant in contul de pariuri, fiind in acelasi timp, cea mai populara metoda din mediul pariurilor on line. Plus ca este si foarte sigura folosirea acestei metode, deoarece, casele de pariuri au obligatia de a pastra datele personale ale jucatorilor confidentiale.

Mai trebuie spus ca aproape toate casele de pariuri on line accepta aproape toate tipurile de carduri, nu conteaza ca este un card de credit sau unul de debit. Singura cerinta pe care trebuie sa o aiba cardul este sa aiba codul de securitate din 3 cifre pe spate, mai exact codul CVV.

Cel mai bun card in acest moment pentru depunerile si retragerile din contul de pariuri on line este Visa Electron. Este singurul card cu care nu veti avea probleme la aproape nicio casa de pariurI on line. Pentru acest tip de card se poate apela la orice banca, insa, nici la intamplare nu poate fi aleasa banca.

Nu dureaza nici mult eliberarea unui card Visa Electron, undeva intre 2 si 5 zile lucratoare din momentul solicitarii. Sunt si persoane carora nu le convine sa isi faca un astfel de card doar pentru pariurile sportive, avand deja alt tip de card, dar acestora li se recomanda sa isi faca un card Visa Electron, pentru ca este cea mai buna alegere, atunci cand vine despre pariurile on line.

Avand in vedere ca este cel mai potrivit card pentru depunerile si retragerile din contul de pariuri on line, se recomanda tuturor celor care vor sa parieze on line, sa isi faca un card Visa Electron.

Știri relevante