Menu

Ce inseamna vs1 la total bet

Ce inseamna vs1 la total bet

Acesta este un tip simplu de pariere vs1 de la total bet care este potrivit pentru novici la pariurile de fotbal. Practic, tot ce trebuie sa faceti este sa identificati o echipa intr-un meci dat, care poate face un vs1 ce este in oferta total bet si pe care va asteptati sa participe pentru 90 de minute complete de joc, plus timpul de accidentare, fara a acorda un singur gol. Pariati pe o parte pentru a pastra o victorie sigura vs1 la total bet pentru acel meci anume, iar daca reusesc sa impiedice opozitia sa marcheze, castigi. Ca o varietate de alte piete de pariuri, nu se includ timp suplimentar si eliminari de penalitati.

Aceasta piata a pariurilor este considerata una dintre cele mai bine platite, in special in liga premiera, sezoanele anterioare inregistrand pana la 80% greve castigatoare. Drept urmare, sansele oferite pentru aceasta piata sunt adesea destul de mici.

In timp ce multi oameni castiga pe aceasta piata, este important sa efectueze cercetari cu privire la performantele „Acasa” si „In deplasare” ale unei echipe inainte de a le acorda pentru a pastra o foaie curata. Echipe puternice precum Man City, Liverpool, Chelsea si Man Utd au castigat peste 34% din jocurile lor, „To Nil” in sezoanele anterioare. In functie de jucatorii noi, de moralul echipei, de accidentari si de abilitatile echipei adverse, poti sa

Știri relevante