Menu

Ce inseamna vsg la superbet la pariuri fotbal

Ce inseamna vsg la superbet la pariuri fotbal

Sa stii cand sa pui un pariu Vsg la superbet in echipa ta poate fi mai dificil decat sa joci mai usor pariul Rezultat final la superbet. Cu toate acestea, puteti folosi cotele sporite de pe aceasta piata si puteti inregistra castiguri mai mari.

In ciuda faptului ca aveti o idee despre cine va castiga concursul, trebuie totusi sa luati in considerare cateva puncte cheie. Acestea sunt:

Cand pariezi pe o echipa pentru a castiga ambele reprize, trebuie sa iei in considerare modul in care acea tinuta functioneaza in ambele reprize. Asta pentru ca, in timp ce o echipa poate fi favorita coplesitoare, ar putea avea si obiceiul de a juca primele reprize defensive, fara goluri, inainte de a pasi pe gaz in a doua.

Este esential sa aruncati o privire atenta la inregistrarea golurilor marcate (numite si Goluri pentru; GF) si a golurilor primite (numite si Goluri contra; GA) ale celor doua echipe inainte de a paria pentru a castiga ambele reprize. Cu cat diferenta de goluri este mai mare (GF – GA), sunt mai mari sansele de a castiga pariul Vsg la superbet.

Luati in considerare exemplul in care Liverpool se confrunta cu Crystal Palace acasa. Daca pariezi pe o echipa care sa castige ambele reprize, Liverpool este cea mai buna perspectiva aici, avand in vedere ca a marcat 10 goluri in ultimele cinci meciuri pe teren propriu fara sa primeasca niciunul. Pe de alta parte, Crystal Palace a marcat cinci si a primit opt ​​in ultimele cinci partide in deplasare.

Inainte de a sustine o echipa pentru a castiga ambele reprize, este vital sa luati in considerare forma Acasa/Deplasare, impreuna cu recordurile de atac/defensiv ale ambelor echipe.

In plus, alte detalii importante, inclusiv stirile echipei, accidentarile si suspendarile de ultim moment conteaza si atunci cand pariezi pe o echipa care va castiga ambele reprize.

Luati in considerare forma actuala a echipelor care se indreapta spre meci, recordurile lor de victorii acasa/deplasare in trecutul recent, statisticile atacului/defensivei, golurile marcate si primite de echipe, diferenta de goluri (gouri marcate – goluri primite) si alte detalii precum accidentari, suspendari si formarea echipei.

Ei bine, pentru ca o echipa sa castige ambele reprize, trebuie sa marcheze goluri. Pentru ca pariul sa castige sunt necesare cel putin doua goluri de la echipa pe care pariati, deoarece trebuie sa inscrie cel putin un gol in fiecare repriza. Totusi, in cazul in care opozitia marcheaza un gol, echipa ta trebuie sa marcheze cel putin o treime. In cazul in care opozitia marcheaza un al doilea gol, sunt necesare minimum patru goluri de la echipa ta.

Prin urmare, primul factor de luat in considerare atunci cand plasati pariuri To Win Both Half este daca echipa pe care pariati marcheaza multe goluri. Daca castiga in mod regulat meciuri 1-0 sau 2-1, atunci probabil ca nu sunt cel mai bun pariu. Vrei sa cauti echipe care gasesc in mod regulat plasa de trei sau mai multe ori intr-un meci, ceea ce va oferi pariului tau „Pentru a castiga ambele reprize” sanse mult mai mari de a intra.

Un alt factor important de luat in considerare atunci cand alegeti o echipa pe care sa parieze pentru a castiga ambele reprize este momentul in care isi inscrie golurile.

Unele echipe de fotbal smulg adesea castigatorii din ultimul minut jucand conservator pe toata durata meciului si crescand presiunea asupra adversarilor lor spre sfarsitul jocului. Aceste echipe nu sunt, in general, o alegere excelenta pentru un pariu „Pentru a castiga ambele reprize”, deoarece au mai putine sanse sa castige prima repriza.

Cautati echipe care sunt cunoscute pentru atacuri de la inceput. Daca termina prima repriza in frunte, atunci pariul tau este la jumatatea drumului. Daca meciul este egal la pauza sau echipa ta pierde, pariul tau a fost deja pierdut inainte ca meciul sa se incheie.

Știri relevante