Menu

Ce inseamna w1 superbet la fotbal

Pariubet_Default_image

De la inceputul sezonului de fotbal 2020-21 avem practic fotbal de zid in perete pentru aproape un an intreg. Sezonul intern plin va fi urmat aproape imediat de Euro 2020 (asa cum se va numi in continuare, in ciuda faptului ca va avea loc in 2021), iar apoi vom avea o scurta pauza inainte de a incepe inca un sezon.

Pariurile pe fotbal sunt o afacere mare si o piata cu adevarat populara este „Draw no bet” sau W1, asa cum este uneori cunoscuta. Aceasta este o variatie a pariului cel mai frecvent plasat, care este piata cotelor de meci. Optiunea de cote de meci este un pariu simplu pe o echipa pentru a castiga un anumit joc; iar cu W1 castigi exact in acelasi mod (prevazand ce echipa va castiga un meci) dar iti asumi un risc ceva mai putin.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, cu draw no bet, asa cum speram ca denumeste clar, daca jocul se termina intr-un impas, este considerat „no bet”. Cu alte cuvinte, daca jocul este egal, pariul este efectiv anulat si miza iti va fi returnata. Asa ca, in timp ce nu castigi, nici nu pierzi si iti recuperezi miza si astfel traiesti pentru a paria inca o zi.

Beneficiul pentru acest risc redus, cu W1 in esenta o polita de asigurare la tragerea la sorti, este ca pariul tau va fi oferit la cote reduse in comparatie cu piata cotelor de meci. Cu toate acestea, intr-un joc in care esti cu adevarat increzator, o echipa nu va pierde, dar putin mai putin increzatoare ca poate lua de fapt toate cele trei puncte, sustinerea lor pentru a castiga pe piata fara pariuri poate fi o miscare cu adevarat prudenta.

Acestea fiind spuse, la momentul scrierii, avem 28 de meciuri in sezonul 2020-21 din Premier League si au fost doar doua egaluri. Deci, backing draw no bet ti-ar fi „salvat” miza doar de doua ori. Dar poate ca acesta este un mod negativ de a privi lucrurile, deoarece W1 este o piata care aduce profit doar atunci cand ambele parti castiga. Deci, de fapt, poate ca acum este un moment grozav pentru a arunca o privire la aceasta alternativa la cotele standard de meci?

Ei bine, o modalitate de a evalua meritele W1 este sa te uiti la sansele pe care le ofera pariorilor. Acum am explicat ce inseamna egalarea fara pariu, sa ne uitam putin mai atent la preturi si la modul in care acestea se compara cu cote mai „normale” acasa/remiza/deplasare, la 90 de minute.

Ca si in cazul tuturor pariurilor, preturile exacte variaza de la joc la joc si de la un site la altul. Cat de diferite sunt cotele W1 fata de cotele meciului depinde de cat de probabil este echipa in cauza sa castige si, de asemenea, cat de probabil este perceputa o egalitate. Pentru a va oferi o idee buna despre ce sa va asteptati, sa aruncam o privire la cateva exemple de cote de mai jos, care acopera o gama de cote diferite la castig.

Dupa cum puteti vedea, din motive destul de evidente, sustinerea unui favorit ferm pe piata W1 ofera cote foarte, foarte scurte. Putini pariori sunt susceptibili sa creada ca un astfel de pariu are multa valoare. Desi, in general, poate fi foarte sigur sa sustineti un favorit de 1/3 cu asigurarea de a va returna miza in cazul unei remite, merita intr-adevar o plata de 1/10?

La celalalt capat al scalei, daca luam in considerare un adevarat outsider, cu pretul de 8/1 pentru a revendica castigul, este posibil ca mult mai multi oameni sa fie tentati de oferta W1 de 6/1. Cota de 6/1 ar reprezenta totusi un pariu excelent pentru a ateriza si a avea sustinerea unui pariu nu pare probabil mult mai util atunci cand sustineti un strain pentru a deranja cotele.

Multi pariori de fotbal iubesc un acumulator si, datorita cotelor destul de scazute, care sunt tipice, functioneaza bine cu pariurile pe piata fara pariuri. Dar, desigur, ar trebui pusa intrebarea: ce se intampla cu o acca cand una sau mai multe dintre selectii sunt egale?

Ei bine, la fel ca in cazul acumulatorilor si selectiilor nule din alte motive (cum ar fi vremea rea ​​care provoaca o amanare), orice egalitate este pur si simplu ignorata pentru restul pariului. Deci, de exemplu, daca plasati un acumulator de cinci ori W1 si patru etape castiga, in timp ce una este egala, acea parte va fi pur si simplu ignorata si pariul dvs. va fi stabilit ca si cum ar fi fost de patru ori.

Singurul moment in care lucrurile pot fi usor diferite este in cazul in care sperati sa profitati de un bonus sau de asigurare legat de acca. Unele site-uri, de exemplu, pot oferi cote sporite de cinci ori in sus. In acest caz, deoarece pariul dvs. este efectiv de patru ori, nu veti primi preturile sporite, ci pur si simplu veti fi platit la cota normala a casei de pariuri.

Cand vine vorba de asigurari, situatia poate fi usor diferita. Daca ramanem la exemplul nostru de cinci ori, dar spunem ca exista doar trei, nu patru, selectii castigatoare si o remiza, ce s-ar intampla daca casa de pariuri ar oferi o asigurare acca pe cinci ori in sus cu o singura selectie pierzatoare? Scenariul cel mai probabil este ca, din pacate, ai rata. Tragerea la sorti este tratata ca un nul, ceea ce inseamna ca acca dvs. devine de patru ori si, prin urmare, este insuficienta pentru a va califica pentru asigurare.

Știri relevante