Menu

Ce inseamna w1 superbet

Dnb1 la superbet, adesea prescurtat drept DNB1, este o optiune de pariere, oferita de multi case de pariuri, dar este si o strategie de pariere. Acest tip de pariere este foarte popular, mai ales in sporturi precum fotbalul si rugby-ul, unde sunt posibile trei rezultate. Dnb1 la superbet inseamna ca pariul pe un eveniment care se incheie cu o remiza, miza dvs. va fi returnata. Nu veti câstiga bani, dar nici nu veti pierde nimic.

Dupa cum vedeti in diagrama, avem Bayern Munchen care joaca impotriva Barcelonei si credeti ca Barcelona va câstiga acest lucru. Prin urmare, puneti 100 ron pe el. Sansele sunt 2,8, ceea ce inseamna ca daca Barcelona câstiga intr-adevar, vei primi 280 ron. Cu toate acestea, in celelalte doua rezultate posibile ale jocului, il pierzi pe toate.

In scenariul urmator, ne uitam la parierea acelorasi 100 ron, dar de data aceasta folosind dnb1 la superbet. Sansele DNB1 de la Barcelona sunt mai mici, in acest caz 1,95, ceea ce inseamna ca daca echipa ta câstiga, vei primi doar 195 ron. Cu toate acestea, daca jocul este o remiza, optiunea de pariere a egalitatii de pariuri fara pariuri garanteaza ca veti primi inapoi 100 de ron.

Știri relevante