Menu

Ce înseamnă w1 superbet

Ce inseamna w1 superbet

Miza rambursata la egal pariu disponibil pe superbet

Dnb1 la superbet, adesea prescurtat drept DNB1, este o opţiune de pariere, oferită de mulţi case de pariuri, dar este şi o strategie de pariere. Acest tip de pariere este foarte popular, mai ales în sporturi precum fotbalul şi rugby-ul, unde sunt posibile trei rezultate. Dnb1 la superbet înseamnă că pariul pe un eveniment care se încheie cu o remiză, miza dvs. va fi returnată. Nu veţi câştiga bani, dar nici nu veţi pierde nimic.

După cum vedeţi în diagrama, avem Bayern Munchen care joacă impotriva Barcelonei şi credeţi că Barcelona va câştiga acest lucru. Prin urmare, puneţi 100 ron pe el. Şansele sunt 2,8, ceea ce înseamnă că dacă Barcelona câştigă într-adevăr, vei primi 280 ron. Cu toate acestea, în celelalte două rezultate posibile ale jocului, îl pierzi pe toate.

Avantajele folosirii pariurilor de acest tip de la supebet

În scenariul următor, ne uităm la parierea aceloraşi 100 ron, dar de data aceasta folosind dnb1 la superbet. Şansele DNB1 de la Barcelona sunt mai mici, în acest caz 1,95, ceea ce înseamnă că dacă echipa ta câştigă, vei primi doar 195 ron. Cu toate acestea, dacă jocul este o remiză, opţiunea de pariere a egalităţii de pariuri fără pariuri garantează că veţi primi înapoi 100 de ron.

Știri relevante