Menu

Ce inseamna w2 la superbet pe fotbal

Ce inseamna w2 la superbet pe fotbal

Aproape sigur ati vazut tragerea la sorti fara pariuri mentionate daca ati parcurs cupoanele de fotbal cu orice casa de pariuri online importanta, dar ce este mai exact? Cum functioneaza? Oricare ar fi intrebarile tale, noi te putem acoperi.

Ce este un pariu fara egalitate?

Sa nu complicam ceva care nu trebuie sa fie complicat. Piata de remiza fara pariuri inseamna ca sustineti o echipa pentru a castiga. Daca ei castiga, tu castigi. Daca ei pierd, tu pierzi.

Apoi mai exista si celalalt rezultat posibil al meciului – remiza. Daca meciul pe care ai pariat se termina la egalitate, atunci nici nu castigi, nici nu pierzi, iar miza este rambursata in intregime, fara termeni si fara intrebari.

Cum sunt afectate sansele?

Prin eliminarea efectiva a remizei ca rezultat potential al meciului, ati luat o parte din protectia caselor de pariuri, adica atat dumneavoastra, cat si casatorul de pariuri aveti doar un singur rezultat care va regla pariul. Ca urmare, cotele vor fi reduse de la un pariu standard cu rezultatul unui meci. Totusi, nu toate sunt vesti proaste, deoarece riscul tau este, de asemenea, mult redus.

Sa ne uitam la un exemplu de utilizare a cotelor oferite de William Hill pentru weekendul de deschidere a Premier League.

Intr-un pariu cu rezultatul unui meci standard, jocul West Ham vs Newcastle ofera urmatoarele:

  • West Ham victorie 23/20
  • Remiza 5/2
  • Newcastle victorie 23/10

Acum sa presupunem ca vrei ca West Ham sa castige. O miza de 10 RON ti-ar oferi un profit de 11,50 RON. Jocul, totusi, este destul de bine echilibrat cu Newcastle cunoscut a fi o tinuta dificila de defalcat, dar care ofera putine in sensul atacului – mai ales atunci cand sunt departe de casa. Este plauzibil ca meciul sa se incheie la egalitate si astfel iti vei pierde pariul.

In piata fara pariuri, o remiza inseamna ca 10 RON sunt pierdute doar daca Newcastle castiga. Sustinerea lui West Ham pe aceasta piata inseamna ca sansele tale se reduc de la 23/20 la 8/15, ceea ce inseamna ca profitul potential scade de la 11,50 RON la 5,33 RON, dar probabilitatea de a pierde complet este mult redusa.

Puteti combina extrageri multiple fara pariu?

Daca riscul redus te atrage, dar profitul redus te face mai putin inclinat sa plasezi o remiza fara pariu, atunci poate ca vei fi incantat sa stii ca poti combina selectii multiple pentru a forma pariuri duble, triple sau chiar acumulate. Exista doua moduri in care acest lucru ar putea fi de interes. Vom folosi exemplul unui dublu pentru a le explica.

In primul rand, sa presupunem ca exista doua jocuri despre care simtiti ca sunt aproape de apel, iar rezultatul egalului reprezinta un risc. Sa folosim West Ham vs Newcastle si Tottenham vs Everton. O dubla standard in care sustineti ambele echipe gazda pentru a castiga, adica o remiza va vede sa pierdeti, aduce un profit de 29,42 RON dintr-o miza de 10 RON. Eliminati un anumit risc, totusi, trecand in piata de pariuri fara pariuri la ambele jocuri si puteti vedea un profit de 10,91 RON.

Celalalt scenariu este in care aveti selectii care au grade diferite de probabilitate. Vom ramane cu meciul West Ham Newcastle ca unul care este in echilibru, in timp ce Liverpool este un pariu rezonabil de sigur pentru a invinge Leeds la Anfield.

Daca pariezi pe Liverpool in piata fara pariuri, atunci acele cote devin cote puternice si oarecum neatractive. In loc sa lasati pariul in pace, ati putea paria pe Liverpool pentru a castiga intr-un scenariu standard de rezultat al meciului, cu selectia West Ham ca o remiza fara pariu. In acest fel, ai ce este mai bun din ambele lumi. Daca are loc o remiza in jocul West Ham, miza dvs. nu va fi returnata, dar pariul va deveni un pariu simplu pe o victorie de la Liverpool.

In cazul in care utilizati abordarea remiza fara pariu intr-un scenariu de acumulare, orice selectie de remiza fara pariu care se termina cu o remiza pur si simplu iese din acumulatorul dvs., adica de opt ori cu o selectie fara pariu remiza care se termina cu o remiza inseamna ca pariul dvs. devine sapte. -fold, daca este doua atunci devine un sase ori si asa mai departe.

Știri relevante